PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال joomla For trinityCore

goo0gle
02-13-2012, 04:54 AM
سلام
من به شخصه با جوملا کار نکردم ولی با cmsهای دیگه کار کردم
شاید شما دوستان با Emulator های بازی WoW آشنایی داشته باشید مثل :trinitycore;arcemu;magnos.....
cms های زیادی مطابق با دیتا بیسهای این Emulator ها هست ولی مشکل اینجاس که با زبان فارسی دچار مشکل میشید هنگام کارکردن باهاشون و یه سری مشکلات دیگه (webwow.net;azercms.com;....)
من سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو دیدم و نظرم به جوملا جلب شد
درخواستها:
1.آیا پلاگین های آماده ای واسه این نیاز من هست؟ که با امولتور ها سازگاری داشته باشه؟یا مثلا سایت Wowzone اینهارو خودش طراحی کرده؟
2.آیا امکان انتقال ماژولهای cms های دیگه که معرفی کردم در بالا به جوملا هست؟
3.لطفا اگر نظر پیشنهاد یا سوال در ای رابطه دارید حتما مطرح بفرمایید

shmata
02-13-2012, 05:41 AM
این مواردی که فرمودین
من به شخصه با جوملا کار نکردم ولی با cmsهای دیگه کار کردم
شاید شما دوستان با Emulator های بازی WoW آشنایی داشته باشید مثل :trinitycore;arcemu;magnos.....
cms های زیادی مطابق با دیتا بیسهای این Emulator ها هست ولی مشکل اینجاس که با زبان فارسی دچار مشکل میشید هنگام کارکردن باهاشون و یه سری مشکلات دیگه (webwow.net;azercms.com;....)
مربوط به جوملا نمیشه .
اما جوملا قابلیت ارائه بازیهای آنلاین رو داره که میتونید از اینجا اون افزونه ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)رو مشاهده کنید.

goo0gle
02-13-2012, 07:12 AM
در جریان هستم مریوط به جوملا نیست
ولی ماژول هایی هستند که بتونم با تغییرات کوچیک توشون کاری کنم که دیتا بیسهای که من میخوام رو تغییر بدن؟

مهدی.
02-13-2012, 07:34 AM
سلام

جوملا متن باز هست و api مشخص ! شما میتوانید بسته به نیاز خودتون براش هر افزونه ای را بنویسید یا هر افزونه دیگه ای رو براش تبدیل کنید و ... . هر کدی که داشته باشید رو میتونید برای جوملا بومی کنید و استفاده کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

goo0gle
02-14-2012, 12:18 AM
میشه لینکی به من بدید برای آموزش ؟من ویکی رو گشتم و مطالعه کردم ولی دقیقا نمیدونم باید چیکار کنمحداقل راهنمایی یا چند نکته اگه بگید ممنون میشمبرای مثال من میخوام این ماژولهای این Cms رو تو جوملا استفاد کنم: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
02-14-2012, 05:21 AM
کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مرجع جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C)
مرجع اصلی جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)