PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز شدن فایلها و فولدر ها

m.masoudy
02-14-2012, 07:14 AM
سلام دوستان
فولدر ها و فایلهایی که توی joomla وجود داره در صورتی که که کسی اسم این فولدر ها و فایلها رو بلد باشه می تونه روی browser خودش باز کنه چطور می تونم جلوی این کار رو بگیرم.
مثلا اگر کسی آدرس زیر رو تو browsersh بزنه

xxxxxxxxxx.com/templates/rhuk_milkyway/css/blue.css

فایل blud.css راحت باز می شه چی کار کنم تا کاربر اینقدر راحت نتونه فایل ها رو ببینه و فایل ها و فولدر های توی سرور مستقیم باز نشن
ممنون

firoozmandan
02-15-2012, 08:34 AM
سلام

با استفاده از آموزش زیر می توانید این کارو انجام بدید هر چند با بستن دسترسی فایل css مشکل برای سایت شما ایجاد خواهد شد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

m.masoudy
02-18-2012, 05:29 AM
سلام
من از htaccess استفاده کردم و به بعضی فولدر هام با ریدارکت کردنشون به یه صفحه دیگه از دسترسی کاربر دور کردم ولی این دستور ریدارکت خیلی کلی هست و در مواردی که خود سایت می خواد از این فولدر ها بخونه مشکل ایجاد می شه
من از این دستور استفاده کردم:

Redirect oldlocation newlocation

من می خوام کاربر نتونه مستقیم با تایپ کردن اسم فولدر ها در browser بیخودی فولدری رو باز کنه از طرفی محدود کردن اون فولدر مشکلی رو برای خود سایت ایجاد نکنه
ممنون می شم اگه منو بینونید کمک کنید.