PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوي باز شو

arashmmm1414
02-15-2012, 01:58 PM
سلام به همه دوستان ...
از جوملا 1.5 استفاده مي كنم آدر سايتي كه تازه دارم روش كار مي كنم ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) )
يه سوال ؟؟

اگر بخوام منوهاي سمت راست به صورت باز شو اجرا بشه بايد چيكار كنم مثلا يه منو دارم با عنوان روابط عمومي كه چندتا زيرمنو داره ميخوام وقتي روي روابط عمومي كليك ميشه ؛ منو باز بشه و زير منوها ظاهر بشه ... به همين ترتيب براي ساير منوها .... ممنون ميشم كمك كنيد .

firoozmandan
02-15-2012, 04:14 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این منو میتونه مشکل شما رو حل کنه

یا علی

arashmmm1414
02-15-2012, 04:31 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این منو میتونه مشکل شما رو حل کنه

یا علی

مدير كل محترم عزيز ممنون از كمك شما من اين رو دانلود كردم و ميخوام نصبش كنم ؛ سوالي كه دارم اينه كه وقتي نصب شد اونوقت چطوري به منوهاي موجود كه الان تو سايت دارم ، به قول معروف الصاق كنم ؟ اين منو از سايت اصلي جوملا دانلود شده آيا نيازي به فارسي سازي داره يا اصلا ارتباطي نداره و مشكل من رو راه ميندازه ؟

safajuy
02-15-2012, 06:32 PM
سلام
آموزشش اينجاست:
يك تغيير كوچيك نيازداره براي فارسي شدن

موفق باشيد

جهان جو
03-05-2012, 09:56 AM
سلام به همه دوستان ...
از جوملا 1.5 استفاده مي كنم آدر سايتي كه تازه دارم روش كار مي كنم ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) )

سلام بزرگوار
ميشه بفرماييد از كدوم قالب استفاده كرديد؟
ممنونم