PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل پلاگین sige

ali_243
02-16-2012, 09:55 AM
سلام من این پلاگین رو نصب کردم ، ببخشید فکر کنم بد متوجه شدم اما تو مدیریت پلاگین من چطور باید محل قرارگیری عکسها رو مشخص کنم ؟؟؟؟:)<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اینم سایتمه ممنون میشم به من بگید مشکل از کجاست

مهدی.
02-16-2012, 11:49 AM
سلام

منظورتون از جای عکس چی هست ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ali_243
02-17-2012, 11:57 AM
سلام ممنون دوباره نصب کردم اما هنوز نذاشتم پلاگین رو طرز کارش یکم مبهمه عکسها رو نمیشه نشون داد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دیروز به مشکل برخوردم پاک کردم دوباره ایجاد کردم میخوام دوباره بذارم اما نمیشه ؟؟

shmata
02-17-2012, 12:10 PM
این مقاله (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86_SIGE&redirect=no) رو مطالعه کنید.

parsnest
02-17-2012, 12:14 PM
سلام ممنون دوباره نصب کردم اما هنوز نذاشتم پلاگین رو طرز کارش یکم مبهمه عکسها رو نمیشه نشون داد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دیروز به مشکل برخوردم پاک کردم دوباره ایجاد کردم میخوام دوباره بذارم اما نمیشه ؟؟

دوست عزیز
افزونه هایی که به صورت پلاگین هستند و همچین سرویسهایی رو میدهند از طریق یک قطعه کد که در داخل متن مطلبتون قرار میدید عکسهاتون رو از پوشه تعریف شده لود میکنن و نمایش میدهند.
در واقع اون قطعه کد رو هرجا بگزارید گالری شما همونجا لود خواهد شد.

مثلا
این پلاگین :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

راه استفاده :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>