توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چه طوری یه قالب را در dream weave وارد کنم
sarallahe73
02-16-2012, 03:10 PM
سلام دوستان
من باید چه جوری قالب جوملا رو به نرم افزار دریم ویور وارد کنم منظورم این هست که قالب را چه طوری لود کنم که همه ی قسمت ها وارد بشه برای ویرایش؟
payam.hayati
02-16-2012, 03:49 PM
سلام
هر فایلی رو که میخاین ویرایش کنید میتونید باز کنید اما جداگانه همه رو نمیتونید یک جا در یک فایل باز کنید
sarallahe73
02-17-2012, 01:58 PM
الان اینچه ربطی به سوال من داشت.
گفتم چه طوری میشه فایلو باز کرد؟
وقتی یه صفحه را با این نرم افزار باز میکنم هیچی داحلش نیست و سفید است منظورم این هست که چه طوری باز کنم که صفحه باز بشه نه مث این هیچی داخلش نباشه.
لطفا جواب بدید ممنون
payam.hayati
02-17-2012, 07:01 PM
سلام
1.ابتدا فایل رو از حالت فشرده خارج کنید.
2.هر فایلی رو که مدنظر دارید ویرایش کنید،بر فرض index.php یا template.css روش کلیک راست کنید و open with یا DreamWeaver.
3.اگر بخاین ابتدا نرم افزار رو اجرا کنید و از داخل خود برنامه فایل رو فراخونی کنید باید در پنجره ابتدایی که DW بهتون نشون میده که شامل زبان های مختلف هست مثل HTML,PHP و ... نوع فیلتون رو مشخص کنید.
ربطش اینه که فایل های قالب جوملا از یک نوع خاص تشکیل نشدند در صورتی که در DW فقط روی یک فایل میتونید تمرکز و ویرایش انجام بدید نه ترکیبی از فرمت ها.
موفق باشید.
safajuy
02-18-2012, 04:28 AM
سلام
در ادامه ي حرفهاي دوستمون:
بعد از باز كردن پنجره رو به حالت code يا split قرار بديد تا بتونيد كدهاتون رو مشاهده كنيد
كدهاي php و html معمولاً رو حالت design باز ميشن به همين خاطر كد ها نمايش داده نميشه.
موفق باشيد
sarallahe73
02-18-2012, 03:53 PM
یعنی اصلا نمیشه پیش نمایش قالب رو دید .?
مثل یک صفحه html?
منظورم اینه که قالب در قسمت design نمایش داده نمیشه؟که از اونجا بشه ویرایش کرد و نیاز به کد نویسی نباشه؟
safajuy
02-18-2012, 04:56 PM
از حالت spilet استفاده كنيد. اين حالت نصف كدها رو نشون ميده نصف هم پيش نمايش
موفق باشيد
payam.hayati
02-18-2012, 07:05 PM
یعنی اصلا نمیشه پیش نمایش قالب رو دید .?
مثل یک صفحه html?
منظورم اینه که قالب در قسمت design نمایش داده نمیشه؟که از اونجا بشه ویرایش کرد و نیاز به کد نویسی نباشه؟
متاسفانه خیر.
shmata
02-18-2012, 07:38 PM
DW به طور اتوماتیک تمام css ها و js های که به یک صفحه لینک شده اند را برای شما در همان صفحه نمایش میدهد ولی در مد اسکریپت (چون برای این موارد design mode نداریم)
ولی برای صفحه index.php این قابلیت توسط DW وجود دارد که شما در design مد کار کنید. در صورتی که split را انتخاب کنید هم design و هم code را باهم خواهید داشت.
sarallahe73
02-19-2012, 02:42 PM
DW به طور اتوماتیک تمام css ها و js های که به یک صفحه لینک شده اند را برای شما در همان صفحه نمایش میدهد ولی در مد اسکریپت (چون برای این موارد design mode نداریم)
ولی برای صفحه index.php این قابلیت توسط DW وجود دارد که شما در design مد کار کنید. در صورتی که split را انتخاب کنید هم design و هم code را باهم خواهید داشت.
از جوابتون ممنون
ولی من در index.php هم قسمت design را ندارم(منظورم این هست که پیش نمایشی وجود نداره فقط چند تا کلمه یphp مشاهده میشه)
لطفا راهنمایی کنید
در ضمن اگر امکان این کار در دریم ویور وجود نداره ایا نرم افزار دیگه ای برای این کار هست؟
payam.hayati
02-19-2012, 03:45 PM
چونکه نوع فایل رو درست باز نکردید.بهتره اول کار با نرم افزار رو یادبگیرید بعد استفاده کنید.
خیر.
parsnest
02-19-2012, 07:29 PM
از جوابتون ممنون
ولی من در index.php هم قسمت design را ندارم(منظورم این هست که پیش نمایشی وجود نداره فقط چند تا کلمه یphp مشاهده میشه)
لطفا راهنمایی کنید
در ضمن اگر امکان این کار در دریم ویور وجود نداره ایا نرم افزار دیگه ای برای این کار هست؟
دوست عزیز
اصولا قالب های جوملا چون از تکه های زیادی قایل تشکیل شده به راحتی نمیتونید در نرم افزارهای ادیتور ببینید و ادیت کنید
اما اگر فایل ایندکس قالبتون رو در ترم فازار dream weaver باز کنید و فایل های css اون قالب رو هم ایمپورت کنید ، میتونید شمایی از قالب رو مشاهده کنید به شرطی که نرم افزار بتونه به فایل های عکش قالب دسترسی داشته باشه و css ها عکسها رو لود کنه
در ضمن این نرم افزار یک پلاگین اختصاصی برای جوملا داره که میتونید جستجو کنید و روی dream نصب کنید، شاید کمکتون کنه.
sarallahe73
02-20-2012, 02:04 PM
دوست عزیز
اصولا قالب های جوملا چون از تکه های زیادی قایل تشکیل شده به راحتی نمیتونید در نرم افزارهای ادیتور ببینید و ادیت کنید
اما اگر فایل ایندکس قالبتون رو در ترم فازار dream weaver باز کنید و فایل های css اون قالب رو هم ایمپورت کنید ، میتونید شمایی از قالب رو مشاهده کنید به شرطی که نرم افزار بتونه به فایل های عکش قالب دسترسی داشته باشه و css ها عکسها رو لود کنه
در ضمن این نرم افزار یک پلاگین اختصاصی برای جوملا داره که میتونید جستجو کنید و روی dream نصب کنید، شاید کمکتون کنه.
خوب من هم دقیقا میخوام همینو یاد بگیرم.
چه طوری بعد از اینکه فایل ایندکس را باز کردم css ها را اینپورت کنم؟
لطفا جواب بدید
02-20-2012, 02:57 PM
مشكل همين جاست
دريم ويور براي شناسوندن آدرس ها ازكدهاي خاص خودش استفاده ميكنه. يعني مسير رو بايد با توجه به دستورات جوملا وارد كنيد.
به همين خاطر نمي تونيد استايل رو توي دريم ويور ببينيد
افزونه ش رو هم براي جوملا 1.7 هنوز نيومده. ولي 1.5 هستش كه توي نت هست
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.