PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی

alireza_tajiki
02-16-2012, 03:46 PM
با سلام من جومیلا رو نصب کردم فارسی هم هست یک مطلب نوشتم حالا می خوام برم تو سایت ببینم نمیره چطور باید برم؟ یکی از دوستان گفت به این شکل برم sitenam.com/administrator
رفتم بازم نشد لطف کنید راهنمایی کنید.
برا طراحی یک سایت از کجا باید شروع کنم؟ ترتیب ساخت یک سایت خبری رو لطف کنید بهم بگین

kianesfahan
02-16-2012, 04:39 PM
درود

دوست عزیز شما از کجا مطلب داخل سایتتون گذاشتید ؟

بنده به شما گفتم برای ورود به قسمت مدیریت باید از ادرس sitenam.com/administrator استفاده کنید که باید به جای sitenam.com نام سایت خودتان را بگذارید .

در مورد سایت خبری هم باید قالب و افزونه های مخصوصی آن را نصب کنید .

موفق باشید

jalal_iranian
02-16-2012, 04:41 PM
با سلام

این کتاب رو مطالعه کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

alireza_tajiki
02-17-2012, 05:59 AM
من از قسمت ایجاد مطلب جدید مطلبم رو نوشتم و بعد روی دکمه ذخیره و جدید زدم
دوست عزیز برای باز کردن سایت منم همون کار رو که شما گفتین کردم ولی باز نشد

kianesfahan
02-17-2012, 06:16 AM
درود

دوست عزیز پس شما وارد مدیریت شده ایدو مطلب ارسال کرده اید .

در بالای قسمت مدیریت در سمت چپ گزینه ای بنام پیش نمایش روی ان کلیک کنید وارد صفحه اصلی سایت تان میشود

لطفا ادرس سایت تان را اینجا ذکر کنید تا کامل شما را راهنمایی کنیم .

موفق باشید

alireza_tajiki
02-17-2012, 06:42 AM
با سلام شرمنده آدرس سایت من <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) است .

safajuy
02-17-2012, 06:53 AM
سلام

دوست عزيز اين سايت كه با وردپرس ساخته شده

اينجا انجمن جوملا فارسي هست

موفق باشيد

alireza_tajiki
02-17-2012, 06:58 AM
سلام یعنی شما نمی نونید راهنماییم بکنید؟
مگه برا استفاده از جومیلا یکی از راههاش این نیست که جومیلا رو در وردپرس نصب کنیم؟

kianesfahan
02-17-2012, 07:02 AM
درود

دوست عزیز میلاد جان درست میگن . سایت فوق با وردپرس 2.7.1 ایجاد شده است .

در ضمن اخرین نسخه وردپرس در حال حاضر 3.3.1 میباشد . وب سایت خود را بروز کنید و سوالات خود را در انجمن وردپرس مطرح کنید .

موفق باشید

safajuy
02-17-2012, 07:12 AM
جوملا=joomla
جوميلا صحيح نيست

مگه برا استفاده از جومیلا یکی از راههاش این نیست که جومیلا رو در وردپرس نصب کنیم؟

خير اين دو سيستم از هم مجزاست و هركدوم كار خودشو مي كنه

موفق باشيد

alireza_tajiki
02-17-2012, 07:25 AM
سلام مجدد یک اشتباه شده من منظورم نرم افزار ونپ بود. نه وردپرس ببخشید. حالا سوالم رو اینطوری می پرسم مگه برای استفاده از جوملا نباید از نرم افزار ونپ یا هاست استفاده کرد؟
من از نرم افزار ونپ استفاده می کنم .آدرس سایتی هم که دادم نه اینکه این سایت نوشته شده نه .مرحله آخر نصب جوملا از شما آدرس سایت می خواهد من اون آدرس رو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دادم اینم چون عزیزی به نام کیان فرمودند گفتم .فکر کنم بد گفتم و شما دوستان هم بد متوجه شدین بازم ببخشین

kianesfahan
02-17-2012, 07:30 AM
درود

دوست عزیز ونپ نه درتش ومپ هست

در مرحله اخر ادرس میخواد !!!!!!!!!!!!!!!! یا اسم سایت ؟؟؟

اموزش زیر را مطالعه کنید :

نصب جوملا 1.7 در لوکال با WampServer
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer)

در ضمن اسم بنده هم علی هست :D

alireza_tajiki
02-17-2012, 07:50 AM
دوست عزیز علی جان شرمنده مرحله آخر هم آدرس سایت می خواهد حرف شمادرست مراحل نصب ومپ و جوملا رو هم دقیقا طبق فایلی که شما فرستادین انجام دادم صفحه مدیریت هم طبق فایلی که فرستادین باز می شه الان فقط صفحه نمایش هست که مشکل داره و وقتی در قسمت مدیریت روی دکمه نمایش سایت می زنم یک صفحه باز می شه که چیزی در اون نیست فقط یک عکس از جوملا و قسمتی که نام کاربری و رمز عبور می خواهد ولی چیزی دیگری در اون نیست

kianesfahan
02-17-2012, 08:09 AM
درود

درسته چون شما نصب اطلاعات نمونه را نزدید . حالا باید کتاب جوملا را دانلود و مطالعه کنید . اگر هم با جوملا اشنا هستید نیازی به این کار نیست .

خوب مجموعه ایجاد کنید و مطالب را در سایت قرار دهید تا نمایش داده شود .

موفق باشید