PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب سایت

onehellsing
02-17-2012, 09:45 AM
من به یه مشکل عجیب برخورد کردم سایتم که هنوز در درست ساخته و مطلبی توش نگذاشتم (بسته هست در اصل) ***** شده اونم وقتی که اینطور میخوام وارد بشم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ولی وقتی اون سه حرف www رو برمیدارم راحت میره تو سایت یعنی وقتی onehellsing.ir هست میره توش ..این چه جوریاست؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فیتر شده
onehellsing.ir بازه

parsnest
02-17-2012, 11:28 AM
من به یه مشکل عجیب برخورد کردم سایتم که هنوز در درست ساخته و مطلبی توش نگذاشتم (بسته هست در اصل) ***** شده اونم وقتی که اینطور میخوام وارد بشم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ولی وقتی اون سه حرف www رو برمیدارم راحت میره تو سایت یعنی وقتی onehellsing.ir هست میره توش ..این چه جوریاست؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) فیتر شده
onehellsing.ir بازه

در هر دو حالت سایتتون بسته هست

این تنظیمات معمولا مربوط به dns record هاست که از طریق هاستتون انجام میشه
میتونید با مدیر هاستینگتون تماسی بگیرید.