PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور یه فایل رو توی سی پنل سایت بزارم

farhad61
02-17-2012, 10:23 AM
سلام
آقا من یه سری فایل آماده کردم که میخام بزارم توی سایتم از file zile هم استفاده میکنم میخام بدونم این فایلها رو کجای سی پنل بزارم و چطور لینکش رو توی قسمتی که بعدا مشخص میکنم میتونم بزارم؟
ممنون از راهنمایتون

parsnest
02-17-2012, 11:25 AM
سلام
آقا من یه سری فایل آماده کردم که میخام بزارم توی سایتم از file zile هم استفاده میکنم میخام بدونم این فایلها رو کجای سی پنل بزارم و چطور لینکش رو توی قسمتی که بعدا مشخص میکنم میتونم بزارم؟
ممنون از راهنمایتون

دوست عزیز شما اطلاعاتتون رو باید در public_html بریزید
و با آدرس زیر ، اون فایل رو در اختیار خواهید داشت

yourdomain.com/filename

farhad61
02-24-2012, 09:51 AM
اقا یه لطفی بکنید یه راهنمایی کاملتری بکنید این آدرس دهی که کردم جواب نداد . دقیقا از کجا و چطور آدرس متنی که توی پوشه public_html و البته یه پوشه دیگه که اسمش رو استاندارها گذاشتم میتونم به متن انتقال بدم که برای بیننده قابل دانلود کردن باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دقیقا باید چه جور آدرس دهی بکنم . من با file zail که کار میکنم وقتی آدرس رو از توی خود برنامه کپی میکنم توی متن که میزارم درست جواب نمیده و مینویسه صفحه مورد نظر یافت نشد

shmata
02-24-2012, 12:32 PM
اقا یه لطفی بکنید یه راهنمایی کاملتری بکنید این آدرس دهی که کردم جواب نداد . دقیقا از کجا و چطور آدرس متنی که توی پوشه public_html و البته یه پوشه دیگه که اسمش رو استاندارها گذاشتم میتونم به متن انتقال بدم که برای بیننده قابل دانلود کردن باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دقیقا باید چه جور آدرس دهی بکنم . من با file zail که کار میکنم وقتی آدرس رو از توی خود برنامه کپی میکنم توی متن که میزارم درست جواب نمیده و مینویسه صفحه مورد نظر یافت نشد
وقتی شما آدرس و user و pass درست ftp تون را در FilleZilla وارد کنید پنجره سمت راست آن نرم افزار امکان brows کردن در host را به شما میده و شما میتوانید از این طریق اقدام به upload کنید
در غیر اینصورت میتونید از گزینه File Manager موجود در CPanel استفاده کنید

farhad61
02-25-2012, 04:10 PM
از پاسخگویتون ممنونم اما چند مشکل دارم اگه بخام از توی فایل زیل آدرس دهی کنم اول آدرس مینویسه ftp://kashiforosh .... اما وقتی این آدرس رو توی لینک متن میخام بزارم لینک دانلود درست نمیکنه . وقتی هم اف تی پی رو تبدیل به http میکنم لینک ایجاد میشه اما با کلیک بر روی اون به اررو 404 میرسه که میگه فایل پیدا نشد . از توی cpanl هم که میرم وقتی روی فایل راست کلیک میکنم گزینه کپی آدرس وجود نداره

farhad61
02-26-2012, 08:40 PM
؟؟؟؟؟دوستان راهنمایی کیند لطفا

shmata
02-26-2012, 09:00 PM
باید بزنید ftp.url.com اگر بازهم مشکلتون حل نشد شما این موارد رو میتونید با پشتیبانان هاست تون درمیان بگذارید آنها موظف اند که کمک تون کنند.