PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند مشکل مهم جوملا

staronline
02-17-2012, 10:52 AM
سلام خسته نباشید

من چندتا مشکل دارم با جوملا
1-Content - Google +1 Button با این پلاگین هستش
فعال کردمش اما داخل سایت من نمیبینمش نمیدومنم مشکل از کچاست

2- من برام نمایش وضعیت انلاین بودن یاهو خیلی مهم هستش ولی 1.7 نمیدونم باید چیکار کنم

3-میخوام امار سایت دقیق دقیق نشون بده امار ورودی ها را میگم

4- برای موتور های جستوجو باید چیکار کنم

ممنون میشم این سوال های ابتدایی من جواب بدید مشکلم حل بشه

parsnest
02-17-2012, 11:18 AM
سلام خسته نباشید

من چندتا مشکل دارم با جوملا
1-Content - Google +1 Button با این پلاگین هستش
فعال کردمش اما داخل سایت من نمیبینمش نمیدومنم مشکل از کچاست

2- من برام نمایش وضعیت انلاین بودن یاهو خیلی مهم هستش ولی 1.7 نمیدونم باید چیکار کنم

3-میخوام امار سایت دقیق دقیق نشون بده امار ورودی ها را میگم

4- برای موتور های جستوجو باید چیکار کنم

ممنون میشم این سوال های ابتدایی من جواب بدید مشکلم حل بشه

با سلام
پلاگینی که فرمودید بعئ از فعال شدن در انتهای همه مطالب ارسالی سایتتون یک گزینه گوگل پلاس رو نمایش میده، توی تنظیماتش میتونید بگید که کجا نمایش بده
در مورد وضعیت یاهو هم چون اکثر افزونه های وضعیت یاهو هنوز برای 1.7 به بالا نیومدند میتونید ازکد های جاوایی که بعضی سایت ها میدهند در یک ماژول html استفاده کنید
در غیر این صورت دو ماژول هست که میتونید تستشون کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 3lhaG9vJywiO2k6MjtzOjc6InlhaG9vJ3MiO2k6MztzOjY6InN 0YXR1cyI7aTo0O3M6Nzoic3RhdHVzJyI7aTo1O3M6ODoiJ3N0Y XR1cyciO2k6NjtzOjg6InN0YXR1cydzIjtpOjc7czo5OiInc3R hdHVzJy4iO2k6ODtzOjEyOiJ5YWhvbyBzdGF0dXMiO30%3D

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 3lhaG9vJywiO2k6MjtzOjc6InlhaG9vJ3MiO2k6MztzOjY6InN 0YXR1cyI7aTo0O3M6Nzoic3RhdHVzJyI7aTo1O3M6ODoiJ3N0Y XR1cyciO2k6NjtzOjg6InN0YXR1cydzIjtpOjc7czo5OiInc3R hdHVzJy4iO2k6ODtzOjEyOiJ5YWhvbyBzdGF0dXMiO30%3D

در مورد آمار دقیق سایت هم پیشنهاد از پکیج آماری گوگل استفاده کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای ثبت سایتتون و اطلاعات آماری از سیستم های جستجو هم از گوگل وبمستر استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید.

staronline
02-17-2012, 01:17 PM
ممنون از جوابتون

اما من از کد اچ تی ام ال استفاده کردم

ولی هیچی داخل سایت نشون نمیده

فقط عنوان نمایش میده هیچ چیز دیگه ای هم نیست

safajuy
02-18-2012, 04:36 AM
سلام

الان كدوم مشكل شما حل نشده؟

سعي كنيد هر مشكل رو توي تاپيك جداگانه مطرح كنيد كه راحت تر بشه تشخيص داد كه كدوم سؤال پاسخ داده شده

موفق باشيد

staronline
02-18-2012, 05:51 AM
میخوام صفحه اول گوگل پلاس داشته باشم باید چیکار کنم ؟

امار وب گذر میخوام داخل سایت داشته باشم کد اچ تی ام ال میزنم اما هیچی وارد نمیشه !

safajuy
02-18-2012, 06:21 AM
امار وب گذر میخوام داخل سایت داشته باشم کد اچ تی ام ال میزنم اما هیچی وارد نمیشه !

آمار وبگذر رو با استفاده از اين پلاگين استفاده كنيد

میخوام صفحه اول گوگل پلاس داشته باشم باید چیکار کنم ؟
از اين ماژول براي استفاده از گوگل وان استفاده كنيد:

موفق باشيد

staronline
02-18-2012, 12:27 PM
آمار وبگذر رو با استفاده از اين پلاگين استفاده كنيد

از اين ماژول براي استفاده از گوگل وان استفاده كنيد:

موفق باشيد

ممنون ولی هیچ کدوم از لینک ها جواب نمیدن

یعنی لینک خراب هستن

shmata
02-18-2012, 12:47 PM
بنده چک کردن تمام لینک ها بدرستی کار میکنند