توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده خطا درباره ی حذف پوشه install
venus19
02-17-2012, 05:09 PM
سلام
پوشه install رو حذف کردم اما هنوز میگه حذف کن!
یه بار هم ریسیت کردم سیستم رو
اما درست نشد
چکار کنم؟
softimage
02-17-2012, 07:52 PM
!!!!!!!!!!!
دوست عزیز شما وقتی به مشکلی برخوردی با 3 خط چطوری انتظار داری کمک بگیری ؟
کاملتر مشکلت رو مطرح کن نه اونقدراااا
اول - رو چی نصب کردی ؟ لوکال ( مشخصه ) چون گفتی رستارت کردی سیستم رو و یا رو هاست ؟
دوم - چه نسخه از جوملا ؟
سوم - چه نسخه ای از برنامه لوکال ؟
و بعد مشکل
-------
شما وقتی مراحل نصب رو انجام می دی اگه از ورژن *.1.5 استفاده می کنی که در آخرین مرحله نصب باید بصورت دستی فقط پوشه installation داخل روت جوملا رو پاک کنی نه کل پوشه رو !! فکر کنم اینکار رو کردی یعنی خود پوشه اصلی رو !
بعد هم اگر از نسخه 1.7 به بالا استفاده می کنی که با زدن دکمه خذف باید پیام موفق بودن را داشته باشی . بعد می تونی وارد پنل ادمین یا سایت بشی . کلا حذف این پوشه نیاز به پرامشن رو سیتم دارد و بصورت طبیعی این امکان معمولا هست مگر هاست شما یا apache مشکلی داشته باشه .
داخل روت جوملا را نگاه کن ببین این پوشه هست یا نه ، از طریق ویندوز یا سی پنل اگر بود داستان کمی فرق می کنه . ابتدا این مراحل رو چک کن اگه مشکلی بود مجددا اعلام کن .
safajuy
02-18-2012, 05:03 AM
سلام
در ادامه ي صحبت هاي دوستمون:
آيا فايل configuration.php ساخته شده؟
به كليه سؤالها جواب بديد تا سريعتر بررسي بشه
موفق باشيد
venus19
02-19-2012, 06:12 AM
!!!!!!!!!!!
دوست عزیز شما وقتی به مشکلی برخوردی با 3 خط چطوری انتظار داری کمک بگیری ؟
کاملتر مشکلت رو مطرح کن نه اونقدراااا
اول - رو چی نصب کردی ؟ لوکال ( مشخصه ) چون گفتی رستارت کردی سیستم رو و یا رو هاست ؟
دوم - چه نسخه از جوملا ؟
سوم - چه نسخه ای از برنامه لوکال ؟
و بعد مشکل
-------
شما وقتی مراحل نصب رو انجام می دی اگه از ورژن *.1.5 استفاده می کنی که در آخرین مرحله نصب باید بصورت دستی فقط پوشه installation داخل روت جوملا رو پاک کنی نه کل پوشه رو !! فکر کنم اینکار رو کردی یعنی خود پوشه اصلی رو !
بعد هم اگر از نسخه 1.7 به بالا استفاده می کنی که با زدن دکمه خذف باید پیام موفق بودن را داشته باشی . بعد می تونی وارد پنل ادمین یا سایت بشی . کلا حذف این پوشه نیاز به پرامشن رو سیتم دارد و بصورت طبیعی این امکان معمولا هست مگر هاست شما یا apache مشکلی داشته باشه .
داخل روت جوملا را نگاه کن ببین این پوشه هست یا نه ، از طریق ویندوز یا سی پنل اگر بود داستان کمی فرق می کنه . ابتدا این مراحل رو چک کن اگه مشکلی بود مجددا اعلام کن .
سلام
خود پوشه ی install رو حذف کرده بودم
ممنون
حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.