توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راست چين شدن خودكار مطلب
arashmmm1414
02-17-2012, 11:01 PM
سلام دوستان ؛ من وقتي مطلبي رو تايپ ميكنم با اينكه مطمئن هستم وسط چين هست و در قيمت ويرايشگر متن نيز به اين صورت نمايش داده ميشود اما در سمت كاربري اين متون راست چين ميشن ؛ ميشه بگيد بايد چيكار كنم ؟
safajuy
02-18-2012, 05:05 AM
سلام
به css قالبتون بريد و در كلاس content گزينه ي text-align:right; رو برداريد.
البته بايد قالبتون رو آنلاين كنيد تا دقيقتر بهتون آدرس بدم
موفق باشيد
arashmmm1414
02-18-2012, 10:28 AM
سلام
به css قالبتون بريد و در كلاس content گزينه ي text-align:right; رو برداريد.
البته بايد قالبتون رو آنلاين كنيد تا دقيقتر بهتون آدرس بدم
موفق باشيد
سلام قالبم رو آنلاين كنم ؟!! منظورتون اينه كه آدرس وب سايت رو بدم ؟!! اين آدرس وب سايت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مثلا اگر به لينك واحدهاي شهرداري--› عمران بريد مطلبي رو نوشتم كه وسط چينه ولي اينجا راست چين نشون ميده ؛؛ اگر منظورتون از آنلاين كردن قالب چيزه ديگري هست بگيد انجام بدم ؛ ممنون دوست عزيز ...
shmata
02-18-2012, 12:27 PM
سلام قالبم رو آنلاين كنم ؟!! منظورتون اينه كه آدرس وب سايت رو بدم ؟!! اين آدرس وب سايت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مثلا اگر به لينك واحدهاي شهرداري--› عمران بريد مطلبي رو نوشتم كه وسط چينه ولي اينجا راست چين نشون ميده ؛؛ اگر منظورتون از آنلاين كردن قالب چيزه ديگري هست بگيد انجام بدم ؛ ممنون دوست عزيز ...
شما در فایل template.css خصوصیت text-align:center را برای body ست کردیدو در فایل template_rtl.css اصلا ست نکردید.
برای هر دوی آنها
text-align: justify;
را ست کنید. تا هر align ای که در مدیریت مطالب میدهید اعمال شود.
arashmmm1414
02-19-2012, 09:32 PM
سلام دوست عزيز ؛
من اينكار رو انجام دادم ولي تغييري نكرد ؛ يه سوال ؟ وقتي اينكار ها رو انجام بدم براي مطالبي كه از قبل هم گذاشتم اعمال ميشه ؟ يا بايد حتما مطلب جديدي بنويسم ؟!! البته از وسط چين بودن مطالب قبلي نيز اطمينان دارم ... و حتي يك بار هم رفتم براي ويرايش و باز هم مطمئن شدم كه وسط چين هست ...
ممنون ميشم يه بررسي ديگه بكنيد و به من كمك كنيد ؛
shmata
02-20-2012, 05:50 AM
سلام دوست عزيز ؛
من اينكار رو انجام دادم ولي تغييري نكرد ؛ يه سوال ؟ وقتي اينكار ها رو انجام بدم براي مطالبي كه از قبل هم گذاشتم اعمال ميشه ؟ يا بايد حتما مطلب جديدي بنويسم ؟!! البته از وسط چين بودن مطالب قبلي نيز اطمينان دارم ... و حتي يك بار هم رفتم براي ويرايش و باز هم مطمئن شدم كه وسط چين هست ...
ممنون ميشم يه بررسي ديگه بكنيد و به من كمك كنيد ؛
دقیقا میخواهید کجای این سایت وسط چین شود ؟
اون قسمت مورد نظر و لینک شو بدید تا خدمتتون عرض کنم چکار باید انجام بدید
arashmmm1414
02-20-2012, 06:41 AM
سلام ؛
به عنوان مثال توی این صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و توی این صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
shmata
02-20-2012, 11:15 AM
سلام ؛
به عنوان مثال توی این صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و توی این صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای تمام این صفحات text-align:center ست شده است ولی چون اینها width ندارند شما نمیتوانید تغییراتی که داده اید را مشاهده کنید به عنوان مثال اگر این کد را به انتهای template_rtl.css تون اضافه کنید درست میشود
table.contentpaneopen p{width:500px}
arashmmm1414
02-20-2012, 01:09 PM
سلام ؛
من اينكار رو هم انجام دادم ولي باز هم درست نشد ؛ الان كدهاي فايل template_rtl.css به اين صورت است :
/* Phoca Template - <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) */
body{
direction: rtl;
text-align: justify;
table.contentpaneopen p{width:500px}
}
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.