توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راست چین کردن نظرات نوشته شده در کامپوننت jxcomments_1.3.1_farsi
fazel7
02-18-2012, 10:51 AM
سلام
من کامپوننت نظردهی جوملا jxcomments_1.3.1_farsi را نصب کردم. حال وقتی کاربری نظری می نویسد پس از تایید آن متن نظرش به صورت چپ چین هستش و در سمت چپ کادر ظاهر میشه. چطور میتونم اونر و راست چین کنم؟؟؟
خیلی ممنون
اینم آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shmata
02-18-2012, 12:45 PM
به آدرس
JoomlaRoot/components/com_comments/media/css/comment.css
و فایل comment.css را باز کنید و در خط 10 کد زیر را به
comments ol#
اضافه کنید
text-align:right;
fazel7
02-18-2012, 01:06 PM
با عرض تشکر
ببخشید یه مشکل دیگه ماندگار شد و آن اینکه چطور میتونم عنوان نظر و اسم نظر دهنده و تاریخ را مطابق شکل زیر سمت راست ببرم
بسیار ممنونم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
fazel7
02-19-2012, 07:56 AM
آقا با هر زحمتی بود تونستم بخشی از اونا رو راست چین کنم!:whistle: اما بازم یک مورد به راست نمیره که نمیره!!! همونی که در تصویر ملاحظه می کنید (موضوع نظر) :(
ممنون میشم کمکم کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
02-19-2012, 08:32 AM
سلام
به css قالبتون بريد و در سلكتور body يك دستور direction:rtl; اضافه كنيدكه هم كامپوننت چينشش درست بشه و هم اينكه بيشتر افزونه هاتون راستچين ميشن
موفق باشيد
fazel7
02-19-2012, 09:01 AM
خیلی ممنونم
مشکل حل شد
:)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.