ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعیین یکی از آیتم های top menu از نوع ماژول ؟

shirinasal
02-19-2012, 04:11 PM
سلام

چطور میشه یه ماژول مثل گالری تصاویر رو در یک صفحه نمایش داد ینی مثلا یه آیتم در top menu ایجاد کرد که از نوع ماژول باشه و وقتی کلیک میشه گالری تصاویر من و نمایش بده همونطوری که میشه نوعش رو انتخاب کرد که نمایش یه مطلب خاص باشه

ممنون

payam.hayati
02-19-2012, 04:41 PM
سلام
فرض کنید ما کامپوننت فوکا گالری رو نصب کردیم و داخلش مجوعه و تصاویر قرار دادیم حالا میخایم در سایت نمایشش بدیم.
به مدیریت منوی بالا میریم در قسمت گزینه ها روی جدید کلیک می کنیم و فوکاگالری رو که در لیست هست اتخاب میکنیم (حالات نمایش متفاوتی داره ما یکی رو انتخاب می کنیم) و ذخیره در پنجره بعدی میتونیم گزینه های والد و ... را مشخص کنیم.
موفق باشید.

shirinasal
02-19-2012, 04:50 PM
ممنون از پاسختون

در مورد کامپوننت ها حرف شما درسته ولی وقتی چیزی که نصب می کنم ماژول هست در اون لیست نمایش داده نمی شه که من بتونم انتخابش کنم. مثل ماژول گالری تصاویر

payam.hayati
02-19-2012, 05:31 PM
درسته به صورت مستقیم نمیتونید برای ماژول این کارو انجام بدید.
اما با استفاده از یک مطلب ،موقعیت نمایش مناسب در قالب میتونید این کارو انجام بدید.توضیحش در متن سخته فرصت کنم فیلم تهیه میکنم میزارم برای دانلود.

parsnest
02-19-2012, 06:03 PM
سلام

چطور میشه یه ماژول مثل گالری تصاویر رو در یک صفحه نمایش داد ینی مثلا یه آیتم در top menu ایجاد کرد که از نوع ماژول باشه و وقتی کلیک میشه گالری تصاویر من و نمایش بده همونطوری که میشه نوعش رو انتخاب کرد که نمایش یه مطلب خاص باشه

ممنون

دوست عزیز برای اینکار شما نیاز به یک پلاگین دارید، که از لینک زیر دانلود و نصب میکنید، بعد از نصب این پلاگین ، امکانی براتون فراهم میشه که میتونید یک ماژول درون بک مطلب فراخوانی بکنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

حالا یک مطلب داریم که ماژول شما رو نمایش میده، حال میتونید یک منو بسازید و به مطلبتون متصل کنید.

shirinasal
02-19-2012, 08:25 PM
ممنون از پاسختون parsnest فقط یه سوال دیگه
این پلاگین آماده شده همون روشی هست که آقای حیاتی گفتن ؟ اگه نه مزیتی دارن نسبت به هم؟

mersad
02-19-2012, 08:34 PM
دروود

دقیقاً الان مشخص نیست که خواسته شما چی هست ؟
اگر گالری خیلی خوب مبخواهید از فوکا گالری استفاده کنید که بی شک بهترین هست
فوکا گالری افزونه های زیر مجموعه بسیاری داره که نیاز شما رو براورده میکنه
از گالری به صورت ماژول تا تصویر تصادفی و اسلاید شو و ...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر میخواهید مورد دیگه ای انجام بدید بهتر توضیح بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

شاد و سلامت در پناه ایزد

shirinasal
02-19-2012, 08:47 PM
من جواب سوال اولیه ام رو گرفتم. سوال بعدیمم فقط یه کنجکاوی بود و کار خاصی نمی خوام باهاش انجام بدم

ممنون

payam.hayati
02-20-2012, 04:07 PM
ممنون از پاسختون parsnest فقط یه سوال دیگه
این پلاگین آماده شده همون روشی هست که آقای حیاتی گفتن ؟ اگه نه مزیتی دارن نسبت به هم؟
در روش من نیازی به استفاده از پلاگین نیست چون نمیخایم ماژول رو داخل مطلب نشون بدیم.شما ابتدا یک مطلب ایجاد میکنید (برای اینکه بتونیم یک صفحه و آدرس داشته باشیم برای لینک)نام مطلب رو میزاریم گالری تصاویر(همین!)حالا به مدیریت ماژول میریم و یکی از موقعیت نمایش رو که در زیر مطلب هست انتخاب میکنیم،مثلا" اینجا رو ببینید:
موقعیت های banner4 -banner 5 -user4-user5 در زیر مطلب میزبانی هاستینگ خالی هستند که میتونیم یک اسلاید شو قرار بدیم.
لینک رو برای مثال زدم حالا باز گیر بهمون ندین تبلیغات... .

shirinasal
02-26-2012, 02:10 PM
آهان پس می شه گفت به قالب سایت هم بستگی داره و اینکه بشه جای مناسبی برای پیدا کرد

ممنون