PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فعال کردن mod_rewrite

reza41
02-20-2012, 07:50 PM
سلام
من روی ریشه هاستم یک فروم با مای بی بی دارم.
و در یک پوشه هم جوملا 1.7 نصب کردم. البته قبلا با جوملا 1.5 کار کردم و می کنم و مشکلی هم ندارم.
اما روی این هاست در یک پوشه جوملا 1.7 نصب کردم و یک ساب دامین هم به اون اختصاص دادم.
حالا وقتی گزینه های mod_rewrite و اضافه کردن پسوند رو فعال می کنم و بعد هم فایل htaccess.txt رو تغییر نام میدم به .htaccess با نقطه اول. سایت خراب میشه و خطای 500 رو نشون میده و کلا سایت بالا نمیاد.
به نظر شما مشکل چیه؟
آیا به خاطر اینه که من در ریشه سایت فایل .htaccess که در مای بی بی استفاده می کنم دارم؟
آیا با وجود اون فایل دیگه احتیاجی نیست که من در جوملا که در یک پوشه نصب شده فایل htaccess رو داشته باشم و فعال کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

mersad
02-20-2012, 09:11 PM
دروود

ارتباطی به فروم شما نداره
باید روی پوشه جداگانه ( نه با ساب دومین ) جوملا 1.7 نصب کنید بینید همین مشکل دارید یا خیر ؟!

شاد و سلامت در پناه ایزد

reza41
02-21-2012, 06:08 PM
خوب جوملا الان روی یک پوشه جداگانه هست. منظورتون اینه که باید یک دامنه جداگانه به اون اختصاص بدم؟

mersad
02-21-2012, 09:38 PM
جوملا رو در پوشه جدایی نصب کنید مانند این ادرس

yoursite.com/test

شاد و سلامت در پناه ایزد

reza41
02-22-2012, 09:11 AM
خوب من هم همین الان این کار رو کردم.
الان اینه اسم سایت من
almaktab.ir/zanjani
که بهش ساب دامین هم اختصاص دادم و با آدرس zanjani.almaktab.ir هم به همون صفحه دسترسی هست.