PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در نمایش مسیر سایت

daneshpejoo
02-20-2012, 08:12 PM
سلام
چند روز پیش توی انجمن سوال کردم چه مسیریابی برای سایت استفاده کنم چون مسیریاب فعلیم قاطی کرده که دوستا صحبتایی کردن (کار به اونا ندارم)<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>نیاز-به-یک-ماژول-خوب-مسیریاب

امروز هم مجددا مسیریاب خود جوملا رو که پاک شده بود و هم دو مسیریاب دیگه نصب و امتحان کردم اما همه شون مسیر رو اشتباه نشون می دادن
مثلا در صفحه نخست به جای خانه، مسیر یکی از مطالب در یکی از زیر مجموعه ها رو نشون می داد
این مشکل از کجا می تونه باشه؟ از دیتابیس؟ یا چیز دیگه؟
اینم بگم که این مشکل به همراه چند مشکل دیگه(مثلا کامپوننت هام بودم اما جوملا نمی شناخت، یه ماژول گوگل پلاس گذاشته بودم قاطی کرده بود، سرعت لود سایت پایین اومده بود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>کند-شدن-بارگزاری-سایت)و ....) از زمان به روزرسانی به وجود اومد
و باز اینم بگم که برای رفع مشکلات به روزرسانی هم سوالای زیادی پرسیدم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>درخواست-راهنمایی-برای-آپگرید-جوملا-به-روشی-متفاوت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>حذف-اطلاعات-زائد-در-پوشه-جوملا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>مشکل-در-به-روزرسانی-جوملا

لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون

jalal_iranian
02-20-2012, 08:21 PM
با سلام

اطمینان دارید که صفحه پیش فرض (خانه) را تغییر نداده اید؟

یا علی

daneshpejoo
02-21-2012, 04:38 PM
با سلام

اطمینان دارید که صفحه پیش فرض (خانه) را تغییر نداده اید؟

یا علی

یعنی چطوری؟
البته این رو هم بگم که خیلی جاها دیده ام که آدرس رو درست نشون نمی ده

jalal_iranian
02-21-2012, 05:56 PM
آدرس سایت رو بفرمایید.

(منوها > منوی اصلی - ببینید کدام یک صفحه خانگی تعریف شده است)

daneshpejoo
02-23-2012, 05:28 PM
آدرس سایت رو بفرمایید.

(منوها > منوی اصلی - ببینید کدام یک صفحه خانگی تعریف شده است)

سلام
ببین، الانه من برای منوی خانه یه منو از نوع مطالب » مطالب ویژه تعریف کردم و توی انتخاب مجموعه همه رو انتخاب کردم
مشکلی داره؟
ضمنا جالبه که بعضی مواقع مشکل مسیریابه حل می شه و خانه رو همون خانه قرار می ده اما بعضی مواقع هم قاطی می کنه و یه آدرس از یه مطلب قرار می ده، این یعنی چی؟