PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کامپونت فرم ساز

erfanonline
01-14-2007, 06:18 PM
با سلام پیرو این تاپیک<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و این <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من این کامپونت رو نصب کردم ولی تو هر گزینش که میرم میره صفحه اول ادمینستراتور!
یعنی در عمل دایرکت میشه به صفحه اول!
چرا؟مشکل چیه؟با تشکر

abtin
01-14-2007, 06:31 PM
سلام..

خوب اون آموزش قرار دادن کنتور چه ربطی به این داره ؟؟ و البته به این بخش !! ؟؟ ???

از چه کامپونتی برای فرمساز استفاده کردین ؟ لطفا نام اون و ورژن مامبو تون رو مشخص کنین ... البته بهتره که اول در انجمن جستجو کنین چون مشکلات مربوط به فرمساز خیلی خیلی در انجمن مطرح شده .. شاید پاسخ شما هم داده شده باشه !

erfanonline
01-14-2007, 06:36 PM
سلام از صبح انقد اینور اونور کردم این سایتو گرگیج گرفتم<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه فرم ساز بیشتر نیست!تو این سایت برای دانلود<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
گویا بقیه هم مشکل دارن<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مامبو هم اخرین ورژن منتشر شده از این سایت<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

abtin
01-14-2007, 07:00 PM
کدوم فرمساز ؟ اونی که توی مامبو لرن منتشر شده ؟ .. اگه سرچ کرده بودی می فهمیدی که اون با 4.6 سازگار نیست ... شما به :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برین .. 3 تای اولی با 4.6 مشکل ندارن .. لطفا شما هم با دقت بیشتری سرچ بکنین ;)