PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با اکسپلورر 6

tabatabaey
01-15-2007, 01:22 AM
سلام دوستان
سایت من از قالب ویرایش شده ی مامبو 4.6 استفاده میکنه دیروز در اثر اشتباه در چنج پریمیژن مشکلاتی برای سایتم بوجود اومد که نه سایت بالا میومد و نه امکان ورود به مدیریت بود با زحمات جناب فیروزمندان و دوست عزیزم دکتر شادمانی این مشکلات حل شد اما الان سایت در اکسپلورر 6 - که اکثریت از اون استفاده میکنند - کاملا به هم ریخته است اما در فایر فوکس و اکسپلورر7 هیچ مشکلی وجود نداره البته به کرات توسط دوستان و خودم سی اس اس و پی اچ پی ویرایش شد و حتی قالب رو دوبار عوض کردم اما مشکل حل نشد حتی اگر قالب های استاندارد دیگه رو هم نصب کنم باز این مشکل در اکسپلورر 6 وجود داره ! لطفا اگر کسی از دوستان براش مقدوره کمک کنه
این آدری سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم عکس سایت در حالت معمولی که در فایر فوکس بالا اومده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

متشکرم

tabatabaey
01-15-2007, 01:32 AM
دوستان عزیز این مورد رو هم اضافه کنم که مشکل اصلی در سایت این بود که نمیشد وارد صفحه اصلی در منوی اصلی بشم و این پیغام رو میداد
Warning: menuitem(/hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir//administrator/components/com_menus/content_blog_section/content_blog_section.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/administrator/includes/mosAdminMenus.php on line 641

Warning: menuitem(): Failed opening &#039;/hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir//administrator/components/com_menus/content_blog_section/content_blog_section.class.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.:/usr/local/lib/php&#039;) in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/administrator/includes/mosAdminMenus.php on line 641

Fatal error: Undefined class name &#039;content_blog_section&#039; in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/administrator/components/com_menus/content_blog_section/content_blog_section.menu.php on line 25

و متاسفانه هنوز این مشکل باقی است و امکان ورود به قسمت صفحه اصلی در ممنوی اصلی نیست
باز هم ممنونم از لطفتون و امیدوارم بشه این مشکل رو در اسرع وقت حل کرد

radmehr
01-15-2007, 10:12 AM
شما چرا صفحه اصلیتون بلاگ-مطالب بخش هست؟
چرا از خود frontpage استفاده نکردید ؟

tabatabaey
01-15-2007, 11:23 AM
سلام
من قبلا هیچ مشکلی نداشتم با سایت به یکباره پیش اومده البته چند روز پیش من سرورم رو تغییر دادم
منظورتون چیه که چرا از فرونت پیج استفاده نکردم؟

radmehr
01-15-2007, 11:30 AM
منظور من اینه:
!!

چرا از خود صفحه اصلی پیشفرض مامبو استفاده نکردید؟

abtin
01-15-2007, 11:34 AM
سلام..

منظور رادمهر جان اون فرونت پیج نیست :D منظورشون اینه که صفحه اصلی شما بلاگ-مطالب هست و از frontpage باز نمیشه ! ...

شما برید به منوی اصلی .. یک منوی جدید بسازید و اون رو به کامپونت صفحه اول وصل کنین و نامش رو هم صفحه اصلی قرار بدین !

پیروز باشید !

tabatabaey
01-15-2007, 11:55 AM
رادمهر و آبتین عزیز از راهنماییتون متشکرم