PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمک برای فارسی سازی یه قالب خوب

siamakbyt
02-24-2012, 08:11 AM
من خیلی تو سایتا گشتم ولی یه قالب با آموزش جهت تغییر قالب پیدا نکردم
البته اونایی که پیدا کردم همه پولین
حالا یه قالب رایگان پیدا کردم که میتونه برای شروع خوب باشه از همه کسایی که میتونن کمک کنن تقاضا میکنم تو این تاپیک کمک کنن
من از جوملا 2.5 کمک میگیرم و قالب به آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
چون میخام مقاله هم از طی مراحل بنویسم لطفا اگه مقاله و ... دارین بفرستین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اینم اسم سایتمه پیشاپیش ممنون
در ضمن از اساتید و مدیران خواهشمند است در صورت امکان قراردادن مقاله کامل به من خبر بدن البته بعد از حاضر شدن

shmata
02-24-2012, 12:29 PM
آموزش فارسی کردن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%86%DB%8C%D9%86_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87%D 8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7&redirect=no) قالب های جوملا را مطالعه کنید