توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گالری تصاویر RsGallery
deldoni
02-24-2012, 01:30 PM
با سلام و خسته نباشید من این گالری را نصب کردم به همراه ماژول و پلاگین عکس ها را آپلود و برچسب گذاری کردم ولی نه در مطالب و نه در ماژول تصاویر را نشان نمیدهد
لینک در مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
در مطلب هم به همین صورت کدو گذاشتم
{"rsmediagallery tags="atashfeshan1,atashfeshan2}
safajuy
02-24-2012, 02:08 PM
سلام
مي تونيد از لينك زير راهنماي اين كامپوننت رو دريافتكنيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد
S_M_J_2007
02-29-2012, 09:06 PM
سلام
دوست عزیز این آموزشی که گذاشیتد انگلیسیه
اگر کسی پیدا بشه و این گالری رو به طور کامل توضیح بده من و مابقی دوستان واقعا ازش قدر دانی می کنیم
مهدی.
02-29-2012, 10:14 PM
سلام
بنده جایی نتونستم آموزش فارسی پیدا کنم برای این افزونه ! فرصت تهیه آموزش رو هم به شخصه براش ندارم !
اما شما میتوانید از پلاگین sige برای گالری تصاویر استفاده کنید که هم آموزشش به فارسی موجود هست و هم به فارسی ترجمه شده !
همچنین فوکا گالری که یکی از قدرتمند ترین ها هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
kianesfahan
03-01-2012, 05:18 AM
درود
دوست عزیز بنده هم استفاده از فوکا گالری (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را توصیه می کنم زیرا هم امکان فارسی شدن را دارد و هم کار کردن باهاش راحت تر میباشد .
موفق باشید
S_M_J_2007
03-01-2012, 02:31 PM
سلام مجدد
دوستان عزیز من خودم از فوکا گالری (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده میکنم
اما خوب RsGallery خیلی شکتر است
مهدی جان اگر لینگ آموزش و خود پلاگین sige را داری لطف کن و واسه دانلود بزار
راستش یکی از کار های خیلی دنبالش هستم اینکه روی همه تصاویر بتونم مهر بزارم
اگر در این مورد هم راه نمایی کنید ممنون میشم
البته باید بگن که این پست رو هم مطاله کردم
پلاگین مهر روی تساویر سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مهدی.
03-02-2012, 05:49 PM
پلاگین sige این کار مهر گذاشتن را انجام میدهد !
آموزش استفاده از این پلاگین در ویکی منتشر شده است و همچنین فایل آن در افزونه های جوملا فارسی موجود هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.