PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول چرخشی عکس همراه...

hosseinaqa
02-25-2012, 06:11 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام به اعضا و مدیران گرامی

من 1 ماژول شبیه ماژول چرخشی محصولات جدید در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو میخوام اما با تغیرات زیر:
قصد دارم از ماژول برای تبلیغات استفاده کنم یعنی مطالب در سایت خودم نیستند.
در بالای عکس در ماژول اسم محصول قرار گیرد مثل همین ماژول
در قسمت عکس امکان تغیر سایز وجود داشته باشد
زیر عکس بتونم قیمت را بزارم مثل همین ماژول ولی اگر قیمت قرار ندادم نیز مشکلی نباشد.
زیر قیمت چند نوشته برای توضیحات ، خرید پستی ، خرید نقدی که بتوان برای هر کدام لینک به سایت دیگری قرار داد.
سایز ماژول قابل تغیر باشد.
و ماژول نیز به صورت افقی و عمودی قابل تنظیم باشد و بتوان در صورت احتیاج چند ماژول در یک صفحه قرار داد، که تداخل نداشته باشند.
پیشاپیش تشکر می کنم.

shmata
02-25-2012, 06:37 PM
این دقیقا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) همون ماژولی است که در لینک تون گذاشتید . دقت داشته باشید که تجاریه .

hosseinaqa
02-25-2012, 07:08 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

اول ازتون تشکر می کنم که به این سرعت پاسخگو بودین.
اما دو مورد
1.ممنون میشم اگر امکانش هست 1 ماژول رایگان معرفی کنید.
2.این ماژولی که معرفی کردین مخصوص جوملا 1.5 ، اما بنده برای جوملا 2.5 چنین ماژولی میخوام.
با تشکر

shmata
02-25-2012, 08:06 PM
ماژول رایگان شمارنده معکوس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جوملا 2.5

hosseinaqa
02-25-2012, 09:46 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز شمارنده معکوس چه ربطی داشت به ماژول درخواستی بنده؟

firoozmandan
02-26-2012, 05:41 AM
سلام

ماژول زیر برای کار شما مناسب است :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

hosseinaqa
02-26-2012, 10:27 AM
سلام

ماژول زیر برای کار شما مناسب است :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
دوست عزیز این ماژول واسه جوملا 1.5 هست،بنده ماژول رو واسه جوملا 2.5 می خوام.
ممنون میشم اگر لینک دیگه ای مخصوص جوملا 2.5 قرار بدین.
با تشکر

shmata
02-26-2012, 03:44 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز شمارنده معکوس چه ربطی داشت به ماژول درخواستی بنده؟
بنده دیشب داشتم به چندین پست جواب میدادم که ظاهرا پست هام جابه جا شده . شرمنده :rolleyes:
در لینکی که شما معرفی کردید از این ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کرده است بنده موفق نشدم ماژولی که دقیقا به همون صورت باشه و رایگان هم باشه و برای جوملا 2.5 باشه پیدا کنم.:ghelgheli: