توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اين صحفه انگليسي است
hamed1376
02-26-2012, 11:17 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>دوستان گرامي هنگاه نصب با اين صحفه انگليسي مواجه شدم يك توضيح دقيق به من بديد تا فارسيش كنم ممنون مي شوم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
hamed1376
02-26-2012, 12:07 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>دوستان گرامي هنگاه نصب با اين صحفه انگليسي مواجه شدم يك توضيح دقيق به من بديد تا فارسيش كنم ممنون مي شوم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اميد وار هستم سريع جواب من رو......
hamidy
02-26-2012, 12:40 PM
سلام
از چه نسخه از جوملا استفاده می کنید؟
از اپلیکیشن های مربوط به هاست استفاده می کنید؟
مراحل نصب رو باید طی کنید . نیازی به فارسی نداره
موفق باشید
hamed1376
02-26-2012, 12:52 PM
از نصخه 2.5 اپليكيشن هم نميدونم چي هست ولي اموزش هاي خود سايت كه خوندم مثل اين فايل نيست راستي چطوري فارسيش كنم نوشته دانلود جوملا فارسي 2.5 بعد انگليسي است حالا چيكار كنم
hamidy
02-26-2012, 01:01 PM
سلام
از جوملا 2.5.1 فارسی استفاده کنید.
لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
برای نصب از اموزش ها استفاده کنید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.