PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده مدیریت مجموعه ها

morbid
02-26-2012, 04:47 PM
سلام
وقتی یه مطلب رو منتشر میکنم ، بالای مطلب اسم مجموعه ای که اون مطلب درونش قرار داره رو مینویسه ، که با کلیک روی اسم مجموعه ، میشه تمام ارسال های مربوط به اون مجموعه رو دید ...
برای من این ارسال ها به صورت منویی متشکل از عنوان ارسال ها نشون داده میشه ...
میخواستم ببینم اگه بخوام مطالب هر مجموعه به صورت غیر از منو ( نشون دادن عکسهای موجود در مطلب ، متن موجود در مطلب و دکمه ادامه مطلب ) نشون داده بشه باید از پلاگین یا کامپوننت خاصی استفاده کنم ؟ اگه آره ممنون میشم اسمشو هم بگید .
این سایت دقیقا همونطوری که میگم ، هر بخش رو که انتخاب کنی مطالب اون بخش به صورت کامل میاد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

امیدوارم متوجه سوالم شده باشید
پیشاپیش ممنون

P30Yaran
02-26-2012, 06:23 PM
سلام
در بخش مدیریت مطالب ! تنظیمات رو بزن وطبق عکس زیر عمل کن (زیرش رو خط کشیدم:D)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سپس در موقع ارسال مطلب ! نوار تنظیمات سمت راست ! این تغییرات رو طبق عکس زیر اعمال کنید!
مشکلی بود بگید درخدمتم
موفق و پیروز باشید

morbid
02-27-2012, 06:49 AM
ممنون دوست عزیز
ولی مشکل من دقیقا این نبود
خب حالا این کارا رو انجام میدم و نام مجموعه نمایش داده مشه
وقتی روی نام مجموعه کلیک میکنم باید تمامی ارسال های اون مجموعه نمایش داده بشه
ولی نه به صورت منو
واسه من اینجوری میشه

من میخوام هر مطلب رو به صورت کامل نشون بده
مثل سایت CrashGame2.com که مثال زدم
احتمال میدم پلاگینی چیزی بخواد
ممنون

morbid
02-28-2012, 05:54 PM
یعنی واقعا کسی نمیدونه ؟!

P30Yaran
02-28-2012, 06:29 PM
سلام
کاری که گفتم رو انجام دادید؟
مثال خودتون رو مثال میزنم (همون عکس)
باید test 3 , test2 که لینک به مجموعه ی خاصی هست رو به این صورت لینک بدی

انتخاب نوع آیتم منو
مطالب --->
نمایش مطالب مجموعه به صورت بلاگ

سپس از منوی سمت چپ این آیتم ها رو درست طبق چیزی که میگم ست کن :

# مطالب بلند
5

# مختصر
0

ستون ها
0

# لینک ها
5

موفق باشید

morbid
02-29-2012, 04:29 PM
مشکلم از اینجا حل شد !! لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>لطفا-به-این-اسکرین-شات-ها-نگاه-کنید-و-من-را-در-مشکلم-راهنمایی-کنید?p=196172&viewfull=1#post196172)
ممنون دوست عزیز