PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت workFlow

i,nobody
01-15-2007, 12:05 PM
سلام.
آيا برای مامبو/جوملا کامپوننتی که بشه با اون wrkflow رو داشت، طراحی شده؟
tnx

iransbs
01-15-2007, 12:29 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر منظور شما همین هست که خوب ، در غیر این صورت واضح تر توضیح بدید چی می خواهید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

i,nobody
01-16-2007, 08:22 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر منظور شما همین هست که خوب ، در غیر این صورت واضح تر توضیح بدید چی می خواهید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

دوست عزیز ممنونم از توجهت ولی این لینکی که دادی ظاهراً community داره.
من یه workFlow یا همون جریان کاری رو می خوام.
یعنی مثلاً ما 3 تا مدیر داریم. یه مطلب به سایت ارسال میشه که حالا می تونه یه مقاله، یه فایل یا هر چیز دیگه باشه. بعدش در صورتیکه مدیر اول تاییدش کرد، میره برای مدیر دوم، بعد از تایید مدیر دوم، میره برای مدیر سوم و بعد از تایید اون، منتشر میشه.
این یه نمونه ساده از WorkFlow بود

firoozmandan
01-16-2007, 08:45 AM

اينو ديدين ؟

hossein.shokrzadeh
01-16-2007, 09:17 AM
سلام
ببخشيد workFlow چيه؟
ميشه يكم توضيح بديد؟

firoozmandan
01-16-2007, 09:57 AM
من یه workFlow یا همون جریان کاری رو می خوام.
یعنی مثلاً ما 3 تا مدیر داریم. یه مطلب به سایت ارسال میشه که حالا می تونه یه مقاله، یه فایل یا هر چیز دیگه باشه. بعدش در صورتیکه مدیر اول تاییدش کرد، میره برای مدیر دوم، بعد از تایید مدیر دوم، میره برای مدیر سوم و بعد از تایید اون، منتشر میشه.
این یه نمونه ساده از WorkFlow بود

i,nobody
01-16-2007, 12:21 PM

اينو ديدين ؟

مرسی.
ولی به درد من نخورد. ضمناً free هم نبود.

iransbs
01-17-2007, 03:32 PM
خوب پس شما می تونید با نوشتن تمام امکانات مورد نیاز و ارسال به info [at] mambolearn [dot] com از هزینه نوشتن کامپوننت اختصاصی با خبر شوید.

موفق و پیروز باشید
یا علی