PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست پلاگینی برای غیر فعال کردن right و left کلیک

pouria1980
02-26-2012, 09:15 PM
با سلام به دوستان

من قبلا از انجمن پلاگینی رو دانلود کردم که right کلیک رو غیر فعال می کنه ولی امکان انتخاب با left کلیک و کپی کردن با ctrl + C هست
آیا پلاگینی هست که هر دو کلیک موس رو غیر فعال کنه ؟

متشکر

shmata
02-26-2012, 09:23 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

pouria1980
02-27-2012, 09:48 AM
دوست عزیز این ماژول هست نه پلاگین !!
در ضمن من دنبال پلاگینی هستم که هم کلیک راست و هم کلیک چپ رو غیر فعال کنه

P30Yaran
02-27-2012, 10:41 AM
سلام
از پلاگین Anticopy استفاده کنید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
*لطفا قبل از ارسال پست جدید یه جستجو هم بکنید !

mersad
02-27-2012, 10:46 AM
دروود

بر حسب نیاز انتخاب کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

pouria1980
02-27-2012, 04:19 PM
من anti copy و چنتا پلاگین دیگه رو چک کردم در fire fox امکان انتخاب متن و کپی کردن با ctrl + c هست !!
از دوستان کسی پلاگین رو سراغ نداره که این امکان رو هم در fire fox محدود کنه ؟

firoozmandan
02-28-2012, 06:27 AM
سلام

دو لینک زیر را بررسی کنید :

یا علی

pouria1980
02-29-2012, 08:49 AM
سلام

دو لینک زیر را بررسی کنید :

یا علی

دوست عزیز لینکی که قرار دادید سورس کد هست برای قرار دادن در مطلب

من دنبال پلاگینی برای این جوملا هستم

safajuy
03-02-2012, 04:53 PM
پلاگين ها همگي مشكل دارند. يه هر حال سايت شماكدهاش توسط افزونه هاي مرورگر ها قابل شكستن هستن.

مواردي رو كه جناب فيروزمندان لينك دادند هم مي تونيد توي قالب استفاده كنيد.

بنده تمامي اين موارد روتست كردم و متأسفانه هيچ پلاگيني تا الان نوشته نشه كه بطور حتم بتونه كليك راست رو برداره.(كليك چپ جاي خود داره)

مي تونيد توي قالبتون از اين كدها استفاده كنيد. اين كارنسبت به بقيه از ضريب اطمينان بهتري برخورداره

موفق باشيد