ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لود شدن کند در بعضی وقتها

irantej
02-27-2012, 05:20 AM
با اینکه این مشکل در فروم های دیگه هست می خواستم برای جوملا 2.5 دلیلش را پیدا نمایم. بعضی وقتها تا 10 دقیقه سرعت صفحات بشدت پایین میاد بنظر شما اشکال از سرور می تونه باشه و یا از خود جوملا؟

kianesfahan
02-27-2012, 06:11 AM
با سلام

درود

به خیلی از ایتم ها می تواند مربوط باشید .

اپتایم سرور

قالب شما

حجم سایت شما

سرعت اینترنت شما

و خیلی ایتم های دیگر . باید سایت باشد تا بررسی شود

موفق باشید

soori8
02-27-2012, 06:50 AM
سلام
منم همین مشکلو دارم ، بعد از این که جوملا 1.5 با کلی حجم اطلاعاتی و کلی دردسر به جوملا 2.5 ارتقا دادم ، الان سرعت لود خیلی پایینی داره حتی تو قسمت مدیریت هم سرعت خیلی پایین هستش در صورتی که تو ساب دامین های دیگه که هنوز جوملا 1.5 هستش سرعت مثل قبل و تغییری نکرده .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

kianesfahan
02-27-2012, 07:14 AM
درود

دوست عزیز من هر دو سایت را در یک زمان بارگزاری کردم و هر دو در یک زمان باز شد .

اما هاست شما فضای کافی دارد ؟

ایا هاست شما با معیار های و ایتم های جوملا 2.5.1 سازگاری کامل دارد ؟

سرعت نت شما به چه صورت میباشد ؟

موفق باشید

mersad
02-27-2012, 11:02 AM
دروود

از سرویس دهنده هاستینگ مناسب استفاده کنید و موارد اموزشی زیر رو رعایت کنید مشکلی نخواهد بود
قالب ها و افزونه های استاندارد هم در این مورد بسیار نقش مهمی ایفا میکنند
افزایش سرعت بارگیری سایت*های جوملایی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%B9%D8%AA_%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D B%8C_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7 %DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C)

شاد و سلامت در پناه ایزد