توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد مطلب
nadima
02-27-2012, 07:40 AM
با سلام چطور می تونم مطلب ایجاد کنم؟ و آیا منوها مربوط به مطالب است؟ مثال: برای ایجاد منوی اصلی که این آیکن ها را داشته باشد:صفحه اصلی/محصولات /مراکز فروش/مراکز خدمات/درباره ما، چطور باید ایجاد کنم؟که روی هر کدام که کلیک کنم مطالب مربوط به آن صفحه بیاد و یا در منوی بالا برای ایجاد این آیکون ها صفحه اصلی/تماس با ما/اسم سایت.
ممنون می شم اگر کمکم کنید
shmata
02-27-2012, 08:08 AM
شما باید ابتدا تمام مطالب مورد نیازتون را از محتوا / مدیریت مطلب/ ایجاد مطلب جدید ایجاد کنید (/محصولات /مراکز فروش/مراکز خدمات/درباره ما)
بعد از منوها / منوی اصلی / ایجاد آیتم منو جدید و نوع آیتم منو را یک مطلب خاص انتخاب کنید و لینک کنید به مطلب مورد نظر تون
nadima
02-27-2012, 08:17 AM
ممنونم. خیلی لطف کردین. الن این کار را می کنم. فقط یک سوال لینک به کجا کنم؟ اگر بخوام خودم مطلبش را بنویسم چطور می شه این کار رو کرد.
nadima
02-27-2012, 08:19 AM
نام مستعار را در منوی ایجاد مطلب جدید می شه ننوشت؟ در گزینه مجموعه چی انتخاب کنم؟
shmata
02-27-2012, 08:21 AM
نام مستعار را در منوی ایجاد مطلب جدید می شه ننوشت؟ در گزینه مجموعه چی انتخاب کنم؟
اگر مجموعه نساختید میتونید بدون مجموعه رو انتخاب کنید
اگر نام مستعار ندارد date , time فعلی تون جای نام مستعار ذخیره میشه که خیلی جالب نیست.
nadima
02-27-2012, 08:25 AM
من خیلی عذر می خوام که سوال های ساده می پرسم ولی خوب اولین بارم هست که دارم این کار رو می کنم. می شه نام مستعار را توضیح دهید؟ می شه خواهش کنم که مجموعه را توضیح دهید و بگید که آیا برای طراحی سایت تعریف مجموعه الزامی است یا نه؟ و لینک کردن مطالب را می شه بگید که کجا و چطور باید این کار را کرد. من واقعا شرمندم.
nadima
02-27-2012, 08:34 AM
خواهش می کنم جواب این سوال هایم را بدید.
می شه نام مستعار را توضیح دهید؟ می شه خواهش کنم که مجموعه را توضیح دهید و بگید که آیا برای طراحی سایت تعریف مجموعه الزامی است یا نه؟ و لینک کردن مطالب را می شه بگید که کجا و چطور باید این کار را کرد.
من واقعا شرمندم با این سوال های ساده
shmata
02-27-2012, 08:34 AM
من خیلی عذر می خوام که سوال های ساده می پرسم ولی خوب اولین بارم هست که دارم این کار رو می کنم. می شه نام مستعار را توضیح دهید؟ می شه خواهش کنم که مجموعه را توضیح دهید و بگید که آیا برای طراحی سایت تعریف مجموعه الزامی است یا نه؟ و لینک کردن مطالب را می شه بگید که کجا و چطور باید این کار را کرد. من واقعا شرمندم.
خواهش میکنم پرسیدن سوالهای جوملایی (چه ساده چه دشوار) در این انجمن هیچ اشکالی نداره فقط باید لطف کنید از این به بعد برای هر سوال یک تاپیک جدید ایجاد کنید و در تاپیک مربوط به سوالات دیگران سوالات جدید مطرح نکنید
نام مستعار : برای search engine ها مورد مورد استفاده قرار میگیرد به صورت که (اگر SEF فعال باشد) نام مستعار به عنوان لینک اون مطلب مورد استفاده قرار میگیرد و نام آن هرچه به مطلب مرتبط تر باشد بهتر است
مجموعه : برای سازماندهی مطالب شما طراحی شده چون مدیریت مطالب دسته بندی شده آسان تر از مدیریت یک مطالب غیر سازماندهی شده است.
nadima
02-27-2012, 08:51 AM
چشم. خیلی لطف کردین. خیلی خوشحالم که در انجمن شما ثبت نام کردم. واقعا ممنونم. من تازه امروز عضو شدم. میدونم با همکاری ها و لطف شما می تونم یک سایت طراحی کنم:)
iman sd
02-27-2012, 08:49 PM
شما باید ابتدا تمام مطالب مورد نیازتون را از محتوا / مدیریت مطلب/ ایجاد مطلب جدید ایجاد کنید (/محصولات /مراکز فروش/مراکز خدمات/درباره ما)
بعد از منوها / منوی اصلی / ایجاد آیتم منو جدید و نوع آیتم منو را یک مطلب خاص انتخاب کنید و لینک کنید به مطلب مورد نظر تون
دوست عزیز یعنی موقع وارد کردن مطلب جدید رو کدوم بخش نوشته باید تنظیم کرد؟
این راه کاری که فرمودید برای لینک کردن یک مطلبه.اگر چند تا مطلب مختلف رو بخوایم به یک منو لینک کنیم چه کار باید کنیم؟
shmata
02-28-2012, 05:45 AM
دوست عزیز یعنی موقع وارد کردن مطلب جدید رو کدوم بخش نوشته باید تنظیم کرد؟
این راه کاری که فرمودید برای لینک کردن یک مطلبه.اگر چند تا مطلب مختلف رو بخوایم به یک منو لینک کنیم چه کار باید کنیم؟
در مورد بخش و مجموعه : اونها برای دسته بندی مطالب و سازماندهی مطالب اند . اگر شما هیچ مجموعه نساختید میتونید از مجموعه بدون مجموعه استفاده کنید.
برای لینک دادن به مطلب : از منوها / منوی اصلی / ایجاد آیتم منو جدید و نوع آیتم منو را یک مطلب خاص انتخاب کنید و در قسمت انتخاب مطلب میتونید به مطلب مورد نظرتون لینک کنید.
iman sd
02-28-2012, 07:15 AM
در مورد بخش و مجموعه : اونها برای دسته بندی مطالب و سازماندهی مطالب اند . اگر شما هیچ مجموعه نساختید میتونید از مجموعه بدون مجموعه استفاده کنید.
برای لینک دادن به مطلب : از منوها / منوی اصلی / ایجاد آیتم منو جدید و نوع آیتم منو را یک مطلب خاص انتخاب کنید و در قسمت انتخاب مطلب میتونید به مطلب مورد نظرتون لینک کنید.
دوست عزیز این کاری که در مورد انتخاب مطلب خاص می گید رو انجام میدم.مشکل اینجاست که فقط یک مطلب میشه لینک کرد به اون آیتم...مثلا اگر 5 تا مطلب رو بخوام در گروه اخبار قرار بدم که با زدن منوی اخبار هم هر پنج تا مطلب نشون داده بشه چه کار باید بکنم؟
iman sd
02-29-2012, 06:41 AM
اگه میشه پاسخ سوال بالا رو بدید!
nadima
02-29-2012, 06:44 AM
دوست عزیز باید سوالت را با ارسال موضوع جدید بپرسی
shmata
02-29-2012, 06:57 AM
دوست عزیز باید سوالت را با ارسال موضوع جدید بپرسی
برای اینکار نیاز به چند مجموعه دارید
بعد مطالب تون را در مجموعه های مربوطه قرار بدید
بعد از مدیریت منوها به جای انتخاب یک مطلب خاص باید مجموع بلاگ را انتخاب کنید و بعد از قسمت انتخاب های مورد نیاز / در قسمت انتخاب یک مجموعه / مجموعه ای که مطالب تون را در آن قرار دادید را انتخاب کنید
salamashk
06-08-2012, 04:41 PM
سلام خسته نباشید من جوملا 2.5 رو نصب کردم ولی هر چه مطلب میزارم تو سایت نشون نمیده میشه راهنماییم کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.