PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراح سایت

nadima
02-28-2012, 07:31 AM
می خوا سایتی شبیه به این سایت درست کنم: gigaset.ir
با کمک همکاران محترم و کاربران محترم این انجمن از دیروز کم و بیش یک سری سوال هایم رفع شده لطفا بهم بگید که الان در این سایت گزینه هایدرباره ما/محصولات/مراکز فروش و.. جزو منوی اصلی هستند؟
و اینها را باید هر کدام را ابتدا در مجموعه ساخت؟بعد در منو و بعد در مطلب و در آخر ماژول تعیین کرد؟

shmata
02-28-2012, 07:35 AM
این سایت تماما html است و کد server side نداره این یک مزیت برای شما محسوب میشه چون براحتی با امکانات پیش فرض جوملا میتونید شبیه اون سایت را داشته باشید
به شرطی که با html , css و مدیریت جوملا آشنایی نصبی داشته باشید .
بله برای مطلبی که گفتید باید مجموعه بسازید تا بعدا بتونید راحتتر مدیریت کنید و اطلاعات هر مجموعه رو جداگانه نمایش بدید
شما کارتونو شروع کنید و حین انجام کار اگر با مشکلی مواجه شدید در انجمن مطرح کنید.

P30Yaran
02-28-2012, 07:36 AM
سلام
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم شما کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای درباره ما می تونی یه مطلب بسازی بعد اون رو در منو نمایش بدی
برای محصولات می تونی مجموعه ایجاد کنید و سپس در منو محصولات رو لینک بده به این مجموعه
موفق و پیروز باشید

nadima
02-28-2012, 07:43 AM
متوجه شدم ممنونم. فقط یک سوال. نگفتید که این منو ها را در منوی اصلی تعریف کنم؟درجوملا به صورت پیش فرض ما 3 تا منو داریم. منوی کاربری/منوی اصلی/منوی پایین. این منو ها کجای صفحه قرار دارند؟ منظور من این است که آیا این ها:درباره ما/محصولات/مراکز فروش و... جزو منوی اصلی هستند؟

kianesfahan
02-28-2012, 07:46 AM
درود

بله باید در منو اصلی تعریف کنید و ایجاد کنید .

موفق باشید

nadima
02-28-2012, 07:52 AM
باید اول مطلب را بنویسم بعد در منوی اصلی تعریف کنم درسته؟

kianesfahan
02-28-2012, 07:54 AM
درود

بله . به طور مثال شما یک مطلب ایجاد کنید بنام درباره ما . سپس منو را ایجاد کنید و از ایتم های منو ایجاد یک مطلب خاص را انتخاب کنید . سپس در پارامتر های منو مطلب خودتان را انتخاب کنید .

موفق باشید

nadima
02-28-2012, 08:01 AM
ببخشید
در صفحه اصلی می خوام اخبار در سمت راست باشد و نظر سنجی هم در سمت راست پایین اخبار قرار بگیرد. چطور این کار را کنم؟ و گزینه خانه باید در صفحه اصلی قرار بگیرد؟ منوی خانه به طور پیش فرض در جوملا تعریف شده.
این اولین کاره منه. لطفا همراهم باشید

kianesfahan
02-28-2012, 08:07 AM
درود

برای ایجاد نظر سنجی و ماژول اخبار باید به مدیریت ماژول ها رفته و موقعیت ماژول را در راست قرار دهید .

بله برای ایجاد منو خانه یا صفحه اصلی باید منو اصلی باشد .

موفق باشید

nadima
02-28-2012, 08:12 AM
متاسفانه ماژول ها را بلد نیستم! می شه برام بگید. می دونم که هر منویی که تعریف می شه باید توی ماژول گذاشت. ولی نمی دونم چطوری؟
ببخششید اگر خسته تون می کنم

P30Yaran
02-28-2012, 08:29 AM
سلام
دوست عزیز شما اگه کتابی رو که گفتم مطالعه کنید همه اینها رو متوجه میشید!
سوالاتی که در یک گروه نیستند رو در یک تاپیک مطرح نکنید و تاپیک جداگانه ایجاد کنید!
ماژول : برای رفتن به مدیریت ماژولها - منوی افزونه ها - ماژولها!
برای اینکه بفهمید موقعیت های سایت کجا هستند در انتهای آدرس سایت
?tp=1 رو اضافه کنید
در بخش مدیریت ماژولها - نظرسنجی رو موقعیتش رو هر قسمتی که دوست داشتی تعیین کنید!
برای ترتیب چینش
از منوهای ماژولها - بخش ف ی ل ت ر نمایش - نمایش رو بزار بر حسب موقعیت ! بعد چینش رو وارد کنید (ترتیب) سپس دکمه ذخیره چنیش رو بزن
موفق باشید