PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا در نخستین گام نصب

second.face
02-28-2012, 12:14 PM
با سلام به همه اساتید این سایت
مشکل من اینه که وقتی میخواهم جولا رو بر روی هاست لینوکسم نصب کنم ( با سی پنل ) صفحه اول که یه جور صفحه خوش آمدگویی و توضیحاته به همراه عکس شادروان امیرکبیر دکمه نصب جوملا رو که میزنم یک صفحه ارور میبینم که هر کاری کردم اما مشکل حل نشد.
ورژن جوملای من 2.5.1 هستش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به نظر شما اساتید عزیز، مشکل از کجا میتونه باشه ؟
کسی میتونه لطفی در حق من کنه و من یوزر و پس کنترل پنل رو بهش بدم و برام این جوملا رو نصب کنه ؟
ممنون مشم اگه کمک کنید
با تشکر

P30Yaran
02-28-2012, 12:26 PM
سلام
من الان سایت شما رو باز کردم فایلهای ساتتون ناقص هستند!
شما باید کل فایل نصب جوملا رو اکسترکت کنید !

second.face
02-28-2012, 01:36 PM
سلام دوست عزیز
من فایل زیپ جوملا رو از همین سایت دانلود کردم
فایل زیپ رو از طریق فایل منیجر خود Cpanel آپلود میکنم.
همون فایل زیپ رو اکسترکت میکنم.
مگر اینکه این فایل زیپ از خود منبا ( همین سایت ) مشکل داشته باشه، که بعید میدونم.

P30Yaran
02-28-2012, 01:47 PM
نه فایل موجود در جوملا فارسی اشکالی نداره
فایلی که اکسترکت کردید کامل اکسترکت نشده
سایتت رو ببین
pc-project.ir
خودت متوجه میشی

second.face
02-28-2012, 01:52 PM
بله درسته، الان متوجه منظورتون شدم
درست میفرمایید، به نظرتون چرا اینجوری اکسترکت میشه ؟
من بارها و بارها آپلود و اکسترکت کردم، اما با همین وضعه.
واقعا ازتون ممنونم که حوصله به خزج میدید و جواب بنده رو میدید.
انشاالله بتونم جبران کنم محبتتون رو
با تشکر

second.face
02-28-2012, 02:31 PM
یک مشکل جدید
الان صفحه نصب جوملا برای من آمده، و نوشته که ( لطفا زبان مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس بر روی دکمه ادامه کلیک کنید ، اما این دکمه روی این صفحه برای من نیست.
چیکار باید بکنم ؟

P30Yaran
02-28-2012, 02:53 PM
دوست عزیز
من سایت رو که باز میکنم چیزی نشون داده نمیشه فقط فایل منیجر میاد که نشون داده شما بسته نصبی جوملا رو آپلود کردید!
اکسترکت کنید و بقیه نصب (آموزش نصب در امضای من هست {فیلم فارسی با حجم کم})
مشکلی داشتید بگید درخدمتم
موفق باشید

karimi54
03-08-2012, 08:09 AM
سلام به دوستان
منم مشکل صفحه اول دارم میشه کمکم کنید

سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
03-08-2012, 08:20 AM
@second.face & @karimi54
تا زمانی که جوملا را به صورت کامل آپلود نکنید و تمام فایلها روی سرور شما وجود نداشته باشند امکان حل مشکل نیست.
از داشتن فضای خالی اطمینان حاصل کنید

karimi54
03-08-2012, 10:28 AM
سلام ممنون که سریع پاسخ میدید
با این خطا چیکار کنم
ویندوزم xp و مرورگرم فایرفاکس

وجود يك خطا:
در مرورگر کامپيوتر شما، سيستم کوکي ها فعال نميباشد. در صورتي که اين تنظيم غير فعال باشد شما نميتوانيد جوملا را نصب کنيد.

shmata
03-08-2012, 12:56 PM
سلام ممنون که سریع پاسخ میدید
با این خطا چیکار کنم
ویندوزم xp و مرورگرم فایرفاکس

وجود يك خطا:

در مرورگر کامپيوتر شما، سيستم کوکي ها فعال نميباشد. در صورتي که اين تنظيم غير فعال باشد شما نميتوانيد جوملا را نصب کنيد.

در مرورگر firefox از تب tools برروی گزینه option کلیک کنید و از قمست Firefox will باید Use custom settings for history را انتخاب کنید .
دقت کنید در همان صفحه تیک مربوط به گزینه های Accept cookies from sites و Accept third party cookies خورده باشد

karimi54
03-13-2012, 05:05 AM
سلام دوستان
من چند بار فایل رو آپ کردم روی هاست و استخراج هم کردم
ولی هر بار خطا میده
میشه سایتم نگاه کنید
ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
03-13-2012, 05:24 AM
سلام دوستان
من چند بار فایل رو آپ کردم روی هاست و استخراج هم کردم
ولی هر بار خطا میده
میشه سایتم نگاه کنید
ممنون

مواردی که در مقاله روشن و خاموش کردن display_error (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9% 86_display_errors&redirect=no) مطرح شده را به دقت انجام دهید .
اگر display_error را خاموش کنید مشکلتان حل خواهد شد.