ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب سایت مگفا

soooot
01-15-2007, 08:19 PM
سلام :)
کسی میتونه یه قالب مثل قالب سایت مگفا برام درست کنه ؟ ???
اینم آدرس سایت مگفا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ;)
یکی از دوستام یه بار یه ایمیل به قسمت طراحی قالب مامبو لرن زد ولی جوابی براش نیومد :-[
حالا من همینجا میپرسم ، اگر تیم مامبو لرن بخواد یه قالب دقیقا شبیه قالب مگفا برامون بسازه چقدر هزینه داره و چقدر طول میکشه ؟ 8)

sorry4uboth
01-15-2007, 08:23 PM
غیر ممکنه به کسی جوابی داده نشده باشه

شما لطفا قوانین رو رعایت کنید و در صورت نیاز به info [at] mambolearn [dot] com ایمیل بزنید

متشکرم

emperatoor
01-15-2007, 08:39 PM
سلام.
والا من هم 2 بار ایمیل زدم و حتی بصورت خصوصی هم تو انجمن برای جناب فیروزمندان پیام گذاشتم اما هنوز جواب نگرفتم

radmehr
01-15-2007, 09:02 PM
شاید ایمیل دریافتی به Bulk Mail شما رفته باشه
وگرنه همه ایمیل ها جواب داده میشن.

emperatoor
01-15-2007, 09:12 PM
سلام جناب رادمهر.
من bulk رو هم چک میکنم جناب رادمهر ولی خبری نشده الان 6 روزه

firoozmandan
01-16-2007, 06:18 AM
ُسلام دوست عزيز

جواب شما كاملا داده شده !

حتي شما تلفني تماس گرفتيد و براتون كامل شرح دادم ...

كاري كه شما ميخواييد انجام بديد تنها يك قالب نيست بلكه بايد براي شما كامپوننتي هم نوشته بشه .

اگر تنها قالب سايت مذكور مورد نظر شماست حداكثر 2 روز زمان ميبره و 30.000 هزينه داره
اما اگر يك سيستم شبيه سايت مگفا ميخواييد در موردش كامل صحبت كرديم

يا علي

soooot
01-16-2007, 07:19 AM
ببخشید جناب فیروزمندان ولی فکر میکنم اشتباه میکنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آخه من تازه دیشب سایت مگفا رو دیدم و خواستم این قالب رو روی سایتم پیاده کنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در مورد درخواست قبلی هم برای قالب همونطور که گفتم یکی از دوستانم و در مورد یه سایت دیگه و چند ماه پیش یه درخواست داده بود که بهش جواب داده نشد ، البته ممکنه همونطور که شما گفتید جواب شما به قسمت بالک ایمیلش رفته باشه و اون ایمیل رو ندیده باشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی من نه هیچ وقت با شما تماس تلفنی گرفتم و نه هیچ وقت در مورد این قالب به شما ایمیل زدم و همونطور که نوشتم بنا به تجربه دوستم که با زدن ایمیل به شما جوابی نگرفته بود این موضوع رو در انجمن ها مطرح کردم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا کی با شما تماس تلفنی گرفته و در رابطه با قالب مگفا با شما صحبت کرده و خودش رو به جای من معرفی کرده ! اون هم در حالی که من دیشب تصمیم به این کار گرفتم !!! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آقای فیروزمندان <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آآقای فیروزمندان <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آآآقای فیروزمندان <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
01-16-2007, 07:23 AM
سلام

خيلي جالبه ;)

چند وقت قبل يه نفر تماس گرفت و ميل فرستاد و دقيقا اين سايت رو معرفي كرد و ...
فكر كردم شما بودين ...

اما در هر صورت هيچ وقت ميلي رو بدون جواب نميذاريم . اگر بعضي اوقات با تاخير جواب ميديم يا در حال بررسي هستيم و يا مشكل خاصي پيش اومده ...

يا علي

emperatoor
01-16-2007, 09:01 AM
سلام جناب فیروزمندان.
جناب فیروزمندان یعنی در حال بررسی درخواست من هستید که هنوز به من جواب ندادین؟(کامپوننت مدرسه)
اگر هم جواب من «جواب شما كاملا داده شده !
حتي شما تلفني تماس گرفتيد و براتون كامل شرح دادم ...» باشه که من تا حالا تلفنی با شما تماس نداشتم.
من منتظر جواب شما هستم.
یا علی

firoozmandan
01-16-2007, 09:53 AM
دوست من

صحبت من در جواب SOOOOT بود نه شما !
لطفا تاپيك رو به دقت بخونيد .

اين گونه صحبت ها بايد به صورت خصوصي مطرح بشه نه در انجمن به صورت عمومي ...

لطفا دقت بيشتري كنيد .
در مورد كامپوننت مربوطه هم به شما گفتم كه هزينش چقدر ميشه .
...

يا علي