توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا نسخه 4.6.1 با نسخه های قبلی سازگار نیست
می خوام اینجا این موضوع را برای خیلی ها روشن کنم که چرا امکانات نسخه های قبلی مامبو روی نسخه 4.6.1 کار نمیکنه
دلایل این امر به صورت زیر می باشذ:
1- هسته مامبو به صورت کلی مورد تجدید نظر قرار گرفته
2- پایگاه داده مامبو دچار تغغیراتی شده است
با آمدن نسخه 4.6.1 یک شکاف خیلی بزرگ بین مامبو و جوملا ایجاد شده که هر روز بزرگتر خواهد شد.
موفق باشید
radmehr
01-16-2007, 08:56 AM
1- هسته مامبو به صورت کلی مورد تجدید نظر قرار گرفته
از کجا متوجه شدی؟ چه تغییراتی کرده؟ کامل بنویس!
2- پایگاه داده مامبو دچار تغغیراتی شده است
چه تغییراتی کرده؟ کامل بنویس!
با آمدن نسخه 4.6.1 یک شکاف خیلی بزرگ بین مامبو و جوملا ایجاد شده که هر روز بزرگتر خواهد شد.
چطور به این نتیجه رسیدی؟
1- من وقتی داشتم راهنمای مامبو(160 صفحه) را ترجمه می کردم در مورد خصوصیات جدید 4.6.1 مطرح شده که هسته به طور کامل بازنویسی و رفع باگ شده
2- توی راهنمای مامبو نوشته در ضمن در نسخه 4.7 مامبو به طور کامل پایگاه داده مامبو از نظر ساختاری تغییر میکنه ور نسخه 4.8 از تکنولوزی adodb استفاده میکنه که در اینصورت مامبو میتونه به sqlserver 2005 ، oracle و پایگاه داده های دیگر وصل بشه
3- وقتی این اتفاقات 1.2 رخ داده و با توجه به roadmap مامبو که سر به افلاک داره فکر نکنم جوملا و مامبو دیگه اصلا سازگاری داشته باشند
iransbs
01-17-2007, 03:11 PM
توجه داشته باشید این وظیفه برنامه نویسان هسته مامبو نیست که مامبو را با کامپوننت ها سازگار کنه بلکه این وظیفه برنامه نویسان addon های مامبو است که addon هایی که می نویسند با مامبو سازگار باشد
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.