PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نصب فارسی ساز

siamakbyt
03-01-2012, 06:56 AM
سلام من میخام روی جوملا اصلی فارسی ساز نصب کنم از منو زبان نمیشه ؟
لطفا راهنمایی کنید

P30Yaran
03-01-2012, 07:42 AM
سلام
در انجمن جستجو کنید لینک دانلود بسته فارسی ساز هست
بعد از طریق منوی افزونه ها - نصب و حذف باید فایل فارسی ساز رو نصب کنید
سپس برید به مدیریت زبانها - سایت : پیشفرض رو فارسی و بعد مدیریت رو فارسی کنید
موفق باشید

pooreia
03-05-2012, 11:02 PM
آقا من اینکارهارو انجام دادم اما به ارور برخوردم. زبان سایت فارسی میشه بدون مشکل اما وقتی زبان قسمت مدیریت رو فارسی میکنم بالای همه صفحات این ارور رو میده:
Notice: iconv() [function.iconv (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Detected an illegal character in input string

mersad
03-06-2012, 06:18 AM
دروود

به انجمن خوش امدید
احتمالاً شما بسته زبان ورژن پایین تر رو نصب کردید !
یک بار بسته کامل 2.5.1 جوملا فارسی رو روی جوملا خودتون اکسترکت کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر

شاد و سلامت در پناه ایزد

pooreia
03-06-2012, 08:27 AM
نه اتفاقا من از آخرین بسته یعنی fa-IR_joomla_lang_full_2.5.1v2.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) که روی سایت جوملاکد بود استفاده کردم. من وقتی از سایت جوملا فارسی بسته کامل جوملا را میگیریم و نصب میکنم مشکلی وجود نداره. اما وقتی می خوام روی جوملای اصلی که از سایت joomla.org گرفتم زبان فارسی رو نصب کنم اون ارور رو میده بهم.قبلا توی یک پست دیگه هم یک نفر دیگه به همچین مشکلی اشاره کرده بود.

poonoodi
03-16-2012, 05:44 AM
این مشکل در نسخه جوملا 2.5.3 حل شده است

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hesam_bdl
08-23-2012, 08:43 AM
منم مشکل دارم. همین رو. روی 2.5.6 جوملا. باید چ.وری حلش کرد؟

محمد محسنی
08-23-2012, 08:54 AM
دوستان سلام

بسته فارسی ساز هسته جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

من دیروز از این بسته استفاده کردم مشکلی هم نداشت.
ورژن جوملا 2.5.6
ورژن بسته نصبی Persian Package 2.5.6

یا حق.