ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول اسلاید شو jLshow (پارسی)

pop123
03-03-2012, 08:26 AM
توسط این ماژول می توانید مطالب و تصاویر خود را به صورت اسلایدی نمایش دهید که دارای تنظیماتی از قبیل نمایش تاریخ , ادامه مطلب , نوع فونت , اندازه فونت , رنگ پس زمینه و... می باشد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ساز گار با جوملا نسخه 2.5.1

لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

zarvand
03-27-2012, 11:39 AM
با سلام و درود

اگر ممکن است طریقه گذاشتن عکسها را هم بفرمایید.

نشکر

delroba
03-27-2012, 11:49 AM
برای نصب از طریق مدیریت افزونه ها ----> نصب ، باید از زیپ خارج بشه ؟

pop123
03-27-2012, 12:06 PM
خیر نباید unzip کنید .

یک مجموعه ایجاد بکنید در مطلب مورد نظرتون تصاویر رو قرار بدید از تنظیمات ماژول مجموعه مورد نظر رو انتخاب کنید

zarvand
03-27-2012, 12:28 PM
من دقیقا همان کاری را که گفتید و در پست های دیگر هم خوانده بودم انجام دادم. یعنی؛ بعد از نصب این ماژول، سه مطلب جدید ایجاد کردم و هر کدام حاوی یک عکس و آنها را تحت یک مجموعه قرار دادم
و بعد در ماژول آدرس این مجموعه را دادم ولی متاسفانه بازهم موفق نشدم. یعنی اصلا دیده نمی شود مثل اینکه فعال نباشد.
احتمال دارد که در قسمت «موقعیت نمایش ماژول» درست تنظیم نشده باشد؟
لطفا راهنمای بفرمایید که چه باید کرد و مقداری بیشتر توضیح بدهید.

با تشکر از صبر و حوصله تان

pop123
03-27-2012, 12:43 PM
موقعیت رو تغییر بدید و مجددا تست کنید . ماژول رو چک کردم مشکلی نداشت و به خوبی کار می کنه

اگر چند ماژول اسلایدشو نصب کردید اون ها رو غیر فعال کنید

اگر که مشکلی در تنطیمات باشه پیغام ( امکان نمایش ماژول وجود ندارد لطفا تنظیمات ماژول را اصلاح نمایید) نمایش داده میشه .

که باید مجموعه رو تغییر بدید

حتی اگر به جای تصویر از متن هم استفاده کنید نمایش داده میشه

پیشنهاد می کنم قبل نصب افزونه ها بر روی سایتتون ابتدا بر روی لوکال نصب و تست کنید

zarvand
03-27-2012, 01:07 PM
درست شد. ممنون و تشکر
فقط باید در قسمت jL و در انتخاب Featured گزینه Show را انتخاب می کردم.

یک سوال دیگه اینکه چطوری می شود ادامه مطلب را فارسی کرد؟

pop123
03-27-2012, 04:22 PM
ادامه مطلب پارسی هست (در ادامه بخوانید...) نیازی پارسی کردن نیست

irantej
04-05-2012, 05:39 PM
دوست عزیز لطفا آدرس دمو را هم اگه میشه بزارید