توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسلاید شو بسیار زیبا TZ Piecemaker (پارسی)
pop123
03-03-2012, 08:43 AM
اسلاید شو TZ Piecemaker 3D
سازگار با جوملا نسخه 2.5.1
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دمو سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
cnalmas2006
03-05-2012, 06:57 AM
سلام و ممنون
اگه ممکنه آموزشهای مربوط به تنظیمات اون راهم بدین؟؟
cnalmas2006
03-06-2012, 06:40 PM
سلام عزیز- دمو خیلی زیباست
ولی من این اسلایدشورو نصب کردم ولی هیچ عکسی لود نمیکنه - تنظیمات متن و محل آپلود عکساش کجاست؟؟
pop123
03-06-2012, 07:01 PM
شما ایتدا یک مجموعه ایجاد کنید و سپس مطلب و در داخل مطالبتون تصاویر رو قرار بدید و در تنظیمات ماژول مجموعه مورد نظر رو انتخاب کنید
موفق باشید
cnalmas2006
03-07-2012, 06:13 PM
با سلام
لطفا اینارو تصویری آموزش بدین- یا حداقل دقیقتر با و ذکر جزئیات بگین
ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
pop123
03-07-2012, 07:50 PM
شما ابتدا آموزش نصب افزونه رو مطالعه کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه چون این افزونه ها تنظیم خاصی ندارند مسیر پوشه تصاویر و عرض و ارتفاع اسلاید شو و...
cnalmas2006
03-08-2012, 09:39 AM
من مطالعه کردم - برای طول عرضش مشکل ندارم فقط بگو عکسارو کجا آپ کنم
مسیر پوشه تصاویر رو کجا و به چه صورت وارد کنم
pop123
03-08-2012, 02:22 PM
گویا شما به حرف های من توجه نکردید. مطلب جدید ایجاد کنید عکس هاتون رو درون مطلب قرار بدید و از تنظیمات ماژول مجموعه مورد نظر رو انتخاب کنید .
cnalmas2006
03-08-2012, 03:08 PM
سلام عزيز - من يه مجموعه جديد ايجاد كردم - بعد يه مطلب جديد داخل اون مجموعه ايجاد و عكس و مطلب داخل مطلب گذاشتم و رفتم از ويرايش ماژول مجموعه رو انتخاب كردمو ذخيره كردم ولي باز همونجور هيچي نمياد- ميخواي يه نگاه بنداز- ممنون
pop123
03-08-2012, 03:22 PM
دوست عزیز چون من به اطلاعات مدیریت جوملا شما دسترسی ندارم نمی تونم مشکل رو رفع کنم و چون قوانین انجمن اجازه نمیده که اطلاعات مدیریت سایتتون رو دریافت کنم . شما باید به مدیران سایت دسترسی بدید تا مشکل رو براتون رفع کنند
موفق باشید
cnalmas2006
03-10-2012, 07:36 PM
عزیز من اینکارو که گفتی تو اون ماژول اسلاید شو tz slid show انجام دادم شد - ولی برای این ماِژول همون مجموعه رو انتخاب کردم نمیاد؟؟؟!!!!
pop123
03-10-2012, 07:55 PM
همه ماژول هارو غیر فعال کنید و بعد افزونه مورد نظر رو فعال کنید
cnalmas2006
03-12-2012, 08:33 PM
سلام عزیز اینکارو کردم ولی بازم فرقی نکرد- تو شاخه modules/mod_tz_piecemaker/banner/xml/piecemakerXML101.xml مشکل سطح دسترسی داشت که درستش کردم
تو این فایل مطالب مشخص شده و ادرس عکسا درج شده ولی بازم نمیاد.
فکر میکنم یه ماژول دیگه نیاز داره که فلشو پخش کنه- چون بقیه اسلایدشو ها فلش نیست کار میکنه
بررسی کنید ممنون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
pop123
03-12-2012, 08:47 PM
الان سایتتون رو چک کردم اسلاید شو درسته مسکلی نداره
cnalmas2006
03-13-2012, 05:02 PM
سلام دوست عزيز ممنون از كمكات - ولي عزيز من چندتا مطلب با عكس ساختم كه زير يه مجموعه است. ولي فقط همون مطلب اول تو اسلايد شو مياد بقيه نمياد
masoudvb1
03-14-2012, 10:31 AM
با سلام
میشه آموزش نصب این اسلاید شو رو قدم به قدم توضیح بدین؟
با تشکر
kianesfahan
03-14-2012, 11:18 AM
با سلام
میشه آموزش نصب این اسلاید شو رو قدم به قدم توضیح بدین؟
با تشکر
با سلام .
دورود
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
طبق قوانین انجمن سوال جدید باید در تایپیک جدید ایجاد شود .
برای نصب افزونه پس از دانلود افزونه به مدیریت سایت رفته و از قسمت نصب / حذف افزونه مورد نظر را نصب کنید . سپس با استفاده از دستور sitename.com/?tp=1
یک موقعیت مناسب برای نمایش اسلاید شو انتخاب کنید .
سپس به مدیریت ماژول ها رفته و ماژول اسلاید شو را انتخاب . فعال و در موقعیت مناسب تنظیم کنید .
موفق باشید
cnalmas2006
03-19-2012, 09:48 AM
برادر عزیز pop123 این صندوق پیاماتو خالی کن!!!
راستی اون اسلایدشو گفتم میخوام اتوماتیک خودش ورق بخوره- ا
OMNIA
04-25-2012, 05:40 PM
مشكل داره
منم اول مجموعه اي بنام عكس ايجاد كردم
عكسمو در پستي كه در مجموعه عكس قرار داره ارسال كردم
ماژول و فعلا و در موقعيتي در بالاي سايت گذاشتم
حالا هيچي نشون نميده ببينيد
pop123
04-25-2012, 07:36 PM
سایتتون رو چک کردم
1. اسلاید شو یی که قرار داید این اسللاید شو نیست
2. قالبتون کلا ایراد داره (از نظر کدنویسی) پیشنهاد می کتم عوضش کنید
3. قبل از اینکه افزونه ای رو در انجمن قرار بدم در 3 سایت مختلف تست می کنم .
4. در سایت شما احتمالا به خاطرتداخل بین افزونه هاست . ( کانفلیکت کتابخانه های جاوا اسکریپتی موتولز با جی کوئری یا با کدهای جاوا اسکریپت صفحه )
5. افزونه های نصب شده رو یکی یکی فعال کنید تا افزونه ای که باعث کانفلیکت میشه رو پیدا کنید .
5. قیل از اضهار نظر راجبه خرابی افزونه موارد گفته شده رو بررسی کنید چون افزونه قرار داده شد چند بار تست شده
arses
04-27-2012, 07:43 PM
سلام دوست من من تمام کارهایی رو که گفتی انجام دادم اما اسلایدر دیده نمیشه؟
ابتدا مجموعه بنام اسلایدر
سپس مطلب که به مجموعه اسلایدر ارتباط دادم و توی مطلب 5 تا عکس تو اندازه 940*400 پشت سر هم وارد مطلب کردم ذخیره کردم.
بعد کامپوننت رو نصب کردم موقعیت مناسبی رو انتخاب کردم که بچه های جوملا فارسی تو قالب پیش فرض 2.5 گذاشتن جای امیر کبیر (موقعیت adv1) سمت چپ مجموعه اسلایدر رو که ساختم انتخاب کردم
اما نمایش داده نمیشه؟؟
حالا باید کار خاصی انجام بدم؟
behzad_vb.net
06-25-2012, 02:27 PM
سلام اقا این نصب نمیشه ایراد میگیره؟؟؟؟؟
kianesfahan
06-25-2012, 02:56 PM
سلام اقا این نصب نمیشه ایراد میگیره؟؟؟؟؟
درود .
دوست عزیز مشکل شما چی هست ؟
چه ایرادی دارد ؟
موفق باشید.
behzad_vb.net
07-01-2012, 12:52 PM
اسلاید شو TZ Piecemaker 3D
سازگار با جوملا نسخه 2.5.1
دمو سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
برای 1.5 ندارید خیلی قشنگ بود
Nasim19
07-08-2012, 10:11 AM
سلام
این لینک دانلودی که دادین کار نمی کنه!
آقا منم تموم كارايي را كه گفته بوديد انجام دادم اما بازم چيزي نمايش نميده؟
مشكل كجاست؟
ميشه سايتي كه از اين افزونه استفاده ميكنه و ميگين تست شده جواب داده معرفي كنيد؟
kianesfahan
07-14-2012, 02:27 PM
آقا منم تموم كارايي را كه گفته بوديد انجام دادم اما بازم چيزي نمايش نميده؟
مشكل كجاست؟
ميشه سايتي كه از اين افزونه استفاده ميكنه و ميگين تست شده جواب داده معرفي كنيد؟
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز مشکل شما چیست ؟
ادرس سایت خودتان را ارائه نماید .
توضیحات کامل تری بفرماید تا دوستان بتوانند راهنمایی کنند .
موفق باشید .
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز مشکل شما چیست ؟
ادرس سایت خودتان را ارائه نماید .
توضیحات کامل تری بفرماید تا دوستان بتوانند راهنمایی کنند .
موفق باشید .
مرسي از توجهتون
مشكل من برطرف شد اما مشكل جديد كه دارم در رابطه با سايز عكس و توضيحاتي است كه وقتي روي عكس كليك ميكنيم نمايش داده بشه مثل لينك دمو
لطفا اگر اطلاع داريد از چگونگي انجامش راهنمايي بفرمائيد
لينك سايت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
kianesfahan
07-18-2012, 06:05 AM
مرسي از توجهتون
مشكل من برطرف شد اما مشكل جديد كه دارم در رابطه با سايز عكس و توضيحاتي است كه وقتي روي عكس كليك ميكنيم نمايش داده بشه مثل لينك دمو
لطفا اگر اطلاع داريد از چگونگي انجامش راهنمايي بفرمائيد
لينك سايت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دوست عزیز . متاسفانه انتی ویروس بنده برای باز کردن وب سایت شما اخطار می دهد و امکان مشاهده وب سایت شما نیست .
موفق باشید .
اين مشكل را هم خود بنده دارم يه بار متاسفانه سايت هك شد البته سايت را كاملا پاك كردم و همينطور ديتا بيس را از اون روز به بعد اين مشكل بوجود اومد بهرحال اگر لطف كنيد بگين چجوري ميتونم توضيحات عكس را اضافه كنم ممنون ميشم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.