توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسلاید شو TZ SlideShow (پارسی)
pop123
03-03-2012, 08:48 AM
اسلاید شو TZ SlideShow
سازگار با جوملا نسخه 2.5.1
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دمو سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
cnalmas2006
03-07-2012, 06:16 PM
سلام
لطفا تنظیماتش و نحوه فعال سازیشو بصورت تصویری و با ذکر جزئیات اموزش بدین
من نصب کردم ولی هیچی نماد -خطا داره
باتشکر
artmiss-co.ir
pop123
03-07-2012, 07:45 PM
دوست عزیز من رو همین قالب تست کردم این افزونه رو مشکلی نداره مشکل از جوملای شماست
cnalmas2006
03-08-2012, 09:40 AM
رو کدوم قالب ؟ سایتمو دیدی
نمیدونم عکسا و مطالبو چجوری بهش ادرس بدم و یا کجا باید آپلود کنم؟
اینم صفحه تنظیماتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
pop123
03-08-2012, 02:36 PM
عکس ها رو در مطالب قرار بدید و در تنظیمات ماژول مجموعه مورد نظر رو انتخاب کنید
haha_hoho2020
03-12-2012, 08:24 AM
سلاام
من جوملا 2.5 را نصب کردم.آدرس سایترا میزارم ببینید مشکل کجاست.نمیدونم از کجا باید عکس بزارم
mersad
03-12-2012, 09:52 AM
دروود
وارد فولدر modul بشید و این افزونه رو پیدا کنید و وارد بشید و تصاویر مورد نظر خودتون رو در فولدر image قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
amir8588
03-25-2012, 09:59 AM
سلام من نمیتونم عکس قرار بدم .
delroba
03-26-2012, 10:34 PM
سلام
دوستان من این ماژول رو در پوشه Modules در کنار ماژول های دیگه با استفاده ار Filezilla آپلود کردم ولی در مدیریت ماژول ها دیده نمیشه !
در قسمت مدیریت افزونه ها -----> نصب ، هر کار کردم از اون طریق آپلود نشد که مجبور شدم با همون Filezilla کارمو راه بندازم
از کجا میتونم به این ماژول دسترسی پیدا کنم ؟
چطور میشه قابل نمایشش کرد در سایت ؟
Delroba.info
ممنون:rose:
shmata
03-27-2012, 05:48 AM
سلام
دوستان من این ماژول رو در پوشه Modules در کنار ماژول های دیگه با استفاده ار Filezilla آپلود کردم ولی در مدیریت ماژول ها دیده نمیشه !
در قسمت مدیریت افزونه ها -----> نصب ، هر کار کردم از اون طریق آپلود نشد که مجبور شدم با همون Filezilla کارمو راه بندازم
از کجا میتونم به این ماژول دسترسی پیدا کنم ؟
چطور میشه قابل نمایشش کرد در سایت ؟
Delroba.info
ممنون:rose:
شما 2 راه پیش رو دارید :
1. از پوشه modules جوملا اون source مربوط به ماژول مورد نظر تون را که آپلود کردید را پاک کنید و سپس از طریق مدیریت جوملا ماژول را نصب کنید
2. اگر تمایل دارید ماژول را به صورت دستی خودتان نصب کنید : باید از طریق phpmyadmin به بانک اطلاعاتی سایت تان بروید
اگر جوملا تون 1.5 است به table که آخر آن modules_ است باید یک رکورد اضافه کنید .
اگر جوملا تون 2.5 است به table هایی که آخر آنها modules_ و extensions_ است یک رکورد اضافه کنید
که مسلما برای اینکار باید با فیلدهای موجود در این table ها آشنایی داشته باشید
نکته : Backup گرفتن را فراموش نکنید .
delroba
03-27-2012, 11:33 AM
راه اول بنظرم بهتره چون با table ها آشنایی زیاد ندارم
من فایل zip اون ماژول رو در مدیریت افزونه===> نصب ، بارگذاری و نصب میکنم ولی با خطای" هشدار: انتقال ناموفق فایل! " مواجه میشم
اگه هم از zip خارج کنم که فقط میشه یه فایل(نه پوشه) رو بارگذاری کرد
مشکل از کجاس ؟
delroba
03-28-2012, 07:01 AM
راه اول بنظرم بهتره چون با table ها آشنایی زیاد ندارم
من فایل zip اون ماژول رو در مدیریت افزونه===> نصب ، بارگذاری و نصب میکنم ولی با خطای" هشدار: انتقال ناموفق فایل! " مواجه میشم
اگه هم از zip خارج کنم که فقط میشه یه فایل(نه پوشه) رو بارگذاری کرد
مشکل از کجاس ؟
دوستان مشکل حل شد
پِــرمیشن رو دستکاری کردم درست شد :whistle:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.