توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای پاسخ jftp: :ایجاد پوشه: پاسخ بد
irantej
03-03-2012, 09:35 AM
jftp: :ایجاد پوشه: پاسخ بد
اشکال این متن از چیست؟ اف تی پی من تنظیم هست و کامپوننت اسلایدر هم نصب شده ولی بعد از نصب موفقیت آمیز وقتی وارد قسمت کامپوننت میشوم این پیغام مشاهده می شود
irantej
03-03-2012, 09:47 AM
آقا مگه وقتی یکبار اف تی پی رو تنظیم میکنیم نباید مشکل اف تی پی کلا حل بشه. من لایه اف تی پی را تنظیم کردم ولی بعد از نصب کامپوننت پیغام خطای زیر را می گیرم:
JFTP: :ایجاد پوشه: پاسخ بد
Please create read/write folder /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*****.com/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Please create read/write folder /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*****.com/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
hamidy
03-03-2012, 10:08 AM
سلام
لطفا صبور باشید و از ارسال های مکرر خودداری کنید.
دو مقاله زیر رو مطالعه کنید.
تنظمیات configuration (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84_%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C% D9%85%D8%A7%D8%AA_%DA%A9%D9%84%DB%8C_configuration .php)
تنظیمات ftp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers)
موفق باشید
P30Yaran
03-03-2012, 12:28 PM
سلام
در تکمیل صحبت های دوست خوبم آقا حمید بایم بگم که سطح دسترسی پوشه های log , tmp در حال حاضر بر روی چه عددی تنظیم شده ؟
این فیلم آموزشی بهتر میتونه کمکتون بکنه در تنظیم FTP
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.