PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جایگذاری قالب در دست تعمیر

shahrokh
03-03-2012, 01:30 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و زحمت کشان جوملا فارسی...
خسته نباشید به تک تک خوانندگان عزیز...
ببخشید یه مشکلی دارم و اونم این هستش که چون الان نزدیک عید هستش و بنده سایتم رو تازه تاسیس کردم بخاطر همین قصد دارم یک قالب در دست تعمیر در سایت قرار بدم که زمان افتتاح سایت رو اعلام کنه و از عزیزان میخواستم که راهنمایی کننکه چطوری میشه قالب را قرار داد...
با سپاس...:rose:

shahrokh
03-03-2012, 04:04 PM
ببخشید دوستان کسی نیست بتونه به ما کمک کنه...
در ضمن خودم یه خورده اینور و اونور کردم و بالاخره فهمیدم که تو قسمت templates باید فایل آپلود کنم اما یه سوال کوچیکی که داشتم اینکه چرا نمیشه یه پوشه رو به طور کامل آپلود کرد و باید به صورت Zip درش آورد بعد آپلود کرد.... از طرفی وقتی هم که به صورت Zip آپلود میکنم فایل اجرا نمیشه...
ممنون میشم راهنمایی کنید...

P30Yaran
03-03-2012, 04:23 PM
سلام
سوالتون با عنوان تاپیک مغایرت داره
سوالتون رو در یه تاپیک دیگه مطرح کنید تا پاسخ بدیم
موفق باشید

jalal_iranian
03-03-2012, 04:27 PM
باسلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_قالب_در_جوملا_1.7_ف ارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%8 8%D9%85%D9%84%D8%A7_1.7_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D B%8C)

اگه یه صفحه تنها میخواهید میتونید یک فایل html برای این منظور قرار دهید و یا صفحه آفلاین جوملا رو تغییر دهید

یا علی

P30Yaran
03-03-2012, 05:07 PM
سلام
ممنون جلال جان
ایشون گفتند مشکلشون حل شده - مشکلشون آپلود فایل هست که گفتم با عنوان تاپیک مغایرت داره در یه تاپیک دیگه بحث شون رو آغاز کنن تا پاسخشون رو بدم
موفق باشید