PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نيامدن منوها بعد از تغيير قالب

cnalmas2006
03-03-2012, 04:01 PM
با سلام و خسته نباشيد
من هرچي قالب نصب ميكنم اونم اكثرا خارجي- بعد انتخاب و پيشفرض كردنشون - منوي بالا يا بهتر بگم كلا منو ها و اسلايد شو نمياد، رو قالبهاي متفاوتي امتحان كردم. تنها قالبي كه برام منو داره همين اميركبير . حتي قالب Beez2 , beez 5 وقالبهاي اوليه هم منوهاي بالا و كنار نمياد باتشكر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

P30Yaran
03-03-2012, 04:13 PM
سلام
دوست عزیز
پیشنهاد می کنم کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو دریافت و مطالعه کنید
ببینید موقعیت اسلایدشو و منوها در هر قالب متفاوت هست ! وقتی شما قالب جدید نصب می کنید باید برید و موقعیت منوها و ... رو چک کنید و اگه موقعیت با نام دیگه ای بود و یا جا(موقعیتش) تغییر کرده بود رو تغییر بدید
نمایش موقعیت های ماژولها

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
درضمن از انتشار منوها و ... هم اطمینان حاصل کنید (انتشار هم باید بله باشه و هم نمایش در صفحات ؟|)
موفق باشید

cnalmas2006
03-04-2012, 01:20 PM
سلام ممنون- من كتابو تو وبسايت قبلي كه ساختم خوندم چيزي نداشت - هم نسخه قديمي بود و هم خيلي كلي بود
اينا هم كه شما گفتين خيلي كلي بود- ممكنه جزيي تر توضيح بدين
موقعيتهارو ديدم ولي تغييرش و فعال كردنش چگونه-
همه در حالت اتشار هستند
با تشكر

hamidy
03-04-2012, 01:29 PM
سلام

دوست عزیز یکبار دیگه توضیحی که دوستمون دادن رو مطالعه کنید متوجه میشید.

به هر حال . شما باشید در مدیریت ماژول ها موقعیت ماژول های مورد نظر با توجه به موقعیت های قالب جدید تغییر دهید.

منوی اصلی رو هم می تونید با ویرایش قالب پیش فرض و تنظمیات منو مشخص کنید.

در پناه حق

cnalmas2006
03-04-2012, 02:50 PM
با سلام

موقعيت ما**ژول هارو تغيير دادم درست شد

ولي براي اسلايدها ماژولي پيدا نكردم – قالب تو دموش اسلايد و موقعيتشم هست- اونو چكاركنم؟؟

درمورد منوي اصلي – ويرايش قالب چيز خاصي نداره!! من منوهارو در قسمت انتساب منو تيك زدم – ولي فرقي نميكنه

راهنمايي فرماييد

با تشكر

hamidy
03-05-2012, 06:27 PM
سلام

ولي براي اسلايدها ماژولي پيدا نكردم – قالب تو دموش اسلايد و موقعيتشم هست- اونو چكاركنم؟

منظورتون رو واضح تر بیان کنید.

درمورد منوي اصلي – ويرايش قالب چيز خاصي نداره!! من منوهارو در قسمت انتساب منو تيك زدم – ولي فرقي نميكنه

ویرایش قالب > تنظیمات منو > منوی مورد نظر رو قرار بدید

در پناه حق

cnalmas2006
03-06-2012, 05:32 PM
باسلام - منکه تنظیمات منورو پیدا نکردم
عکسشو میذارم- این قسمت انتساب به منو- انتخاب منو را هرچی تیک میزنم -هیچی اضافه نمیشه
معمولا تو بقیه قالباهم ازاونجا اضافه نمیشد!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

-------------------

سلام دوستان من 2روز اینو گذاشتم اینجا کسی مشکل منو حل نکرد.

منوی اصلی یاهمون منوی بالارو چطوری اضافه کنم- با ریز جزئیات بیان کنید ممنونم
-----------------------------------------------

سلام دوستان معمولا چقدر باید منتظر جواب سوال بشیم؟؟

محمد محسنی
03-11-2012, 06:51 AM
دوست عزیز سلام

لطفا بار دیگر قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه بفرمایید.

آیا مشکل نمایش منو ها برای شما حل شده است؟

در حال حاظر مشکل شما چیست؟

یا حق.

P30Yaran
03-11-2012, 09:09 AM
سلام
دوست عزیز این قالب تجاری هست و محصول شرکت Yootheme هست!
پشتیبانی از قالب های تجاری در انجمن جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ممنوع هست!

در حال حاظر مشکل شما چیه!
موفق باشید

cnalmas2006
03-11-2012, 03:03 PM
سلام دوستان- چه عجب!! فقط مرور كردن مطالب گذشته براي اعضاست؟؟
اين تم رايگان است و از سايت اصلي دانلود شده
نه هنوز نتونستم منوهاي بالا را بيارم - دستورات گفته شده را انجام دادم ولي نشد - صفحه تنظيمات قالب گذاشتم
بررسي كنيد

firoozmandan
03-18-2012, 03:47 PM
سلام

در قالب فعلی سایت شما 6 منو در بالا قرار دارد !

مشکل دیگری دارید ؟

یا علی

lunatic
03-26-2012, 08:01 AM
ببخشيد من با همين روش انتسابِ ويكى رفتم اما بازم فرقى نكرد … كسى ميتونه راهنمايى كنه ؟؟؟!!!… :confused:

mersad
03-26-2012, 08:39 AM
دروود

در قالب فعلی سایت شما 6 منو در بالا قرار دارد !

دوست عزیز شما دقیقاً چه موری رو میخواهید ایجاد کنید ؟ اگر نمونه ای هست قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد !

شاد و سلامت در پناه ایزد