PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راست چین کردن مطالب ماژول اسلاید مطالب

fazel7
03-04-2012, 04:41 AM
سلام
من از ماژول BT Content توی سایت استفاده کردم. حال میخوام مطالبی که توی اسلاید نمایش داده میشه راست چین بشن. همچنین به جای جمله Read More یه جمله فارسی بخوام بنویسم چه کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. :) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
03-04-2012, 06:06 AM
در پوشه قالب تون فایل template_css.css باز کنیدو در خط 141

#ol-newflash a{
text-align:right;
text-decoration:none;
}

اضافه کنید

fazel7
03-04-2012, 07:15 AM
در پوشه قالب تون فایل template_css.css باز کنیدو در خط 141

#ol-newflash a{
}

اضافه کنید

ضمن تشکر از توجهتون این کار رو کردم؛ ولی فقط عنوان راست چین شد! همونطور که توی تصویر میبینید پایین تصاویر راست چین نشدن جملات. در کنار اون دایرکشن این ماژول هم ظاهرا مشکل داره. چون مثلا علامت پرانتز اومده اول جمله! ممنون میشم راهنماییم کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
03-04-2012, 07:32 AM
این کدها را به انتهای فایلی که در پست قبلی عرض کردم کپی paste کنید :

#ol-newflash a{
direction:rtl;
}

.bt-cs .bt-inner .bt-introtext{
clear:both;
direction:rtl;
display:block;
font-weight:normal;
}

fazel7
03-04-2012, 07:36 AM
شرمندمون کردید. دستتون درد نکنه. مشکل حل شد. :o
فقط یه سوال کوچک مانده که اگر وقت داشتید جواب بدید. اونم اینکه اگر بخوام به جای Read more توی همون ماژول یه جمله دلخواه فارسی بنویسم چه کنم.