PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصحیح کلمه " گرف" در کامپوننت نظر سنجی

armin121
03-04-2012, 09:07 AM
سلام دوستان من می خوام طبق عکسی که براتون پیوست می کنم کلمه مورد نظرمو ادیت کنم ولی هر چی گشتم نتونستم مسیرشو پیدا کنم
لطفا کمکم کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نظر سنجی پیشفرض جوملا هست وقتی دکمه نتایج رو میزنم و صفحه باز میشه این غلط املایی وجود داره
در ضمن جوملای من ورژن 1.5.23 جومفا هست
فایلهای :

joomla/language/fa-IR/fa-IR.com_poll.ini

joomla/language/fa-IR/fa-IR.mod_poll.ini
رو هم جستجو کردم اما چیزی نبود

safajuy
03-04-2012, 09:37 AM
سلام

جوملا 1.5.24 هم اومده. و بهتره جوملاتون رو آپديت كنيد. هرچندتا چند وقت ديگه 1.5 هم پشتيباني نخواهد شد
اين فايل رو بررسي كنيد:

موفق باشيد

armin121
03-04-2012, 03:07 PM
سلام

جوملا 1.5.24 هم اومده. و بهتره جوملاتون رو آپديت كنيد. هرچندتا چند وقت ديگه 1.5 هم پشتيباني نخواهد شد
اين فايل رو بررسي كنيد:

موفق باشيد

آقا خواهش می کنم سئوال رو دقیقتر بخونید
بنده عرض کردم که این فایل رو بررسی کردم اما همچین کلمه های اونجا وجود نداشت

firoozmandan
03-09-2012, 08:08 PM
سلام

برای حل مشکل از نسخه 1.5.25 جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مترجم برگزیده تیم جوملا در ایران استفاده کنید

دانلود جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی