PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این سایت از چه ماژولی استفاده کرده

fantome10
03-04-2012, 02:41 PM
میخواستم بدونم این سایت واسه درست کردن همچین فرمی چه افزونه ای رو استفاده کرده؟
من واسه سایتم یه امار مثل همین میخوام بزارم منتها توی تبهام.
البته اگه پایین تر هم نگاه کنید تب ها رو هم به این صورت کار کرده ، من میخوام یه چیزی مثل همین درست کنم. ولی نمیتونم چجوری بفهمم که از چه افزونه ای استفاده کرد. با تشکر
آدرس سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سایتش جوملایی هست فقط نمیدونم چطور میشه تشخیص داد از چه ماژولی استفاده کرده.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

fantome10
03-05-2012, 01:17 PM
ممنون که جواب دادید.
میشه لطفا بگید کلا این حالت کردن رو به چه شکلی میتونم داشته باشم ؟ ماژول، کامپوننت ، پلاگین، هرچیزی که بتونم یه فرم مثل عکسی که گذاشتم داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید. واقعا بد جوری حیرانم:confused:

parsnest
03-05-2012, 02:42 PM
میخواستم بدونم این سایت واسه درست کردن همچین فرمی چه افزونه ای رو استفاده کرده؟
من واسه سایتم یه امار مثل همین میخوام بزارم منتها توی تبهام.
البته اگه پایین تر هم نگاه کنید تب ها رو هم به این صورت کار کرده ، من میخوام یه چیزی مثل همین درست کنم. ولی نمیتونم چجوری بفهمم که از چه افزونه ای استفاده کرد. با تشکر
آدرس سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سایتش جوملایی هست فقط نمیدونم چطور میشه تشخیص داد از چه ماژولی استفاده کرده.

برای ساخت ماژول تب میتونید به لینک زیر مراجعه کنید

fantome10
03-05-2012, 03:59 PM
برای ساخت ماژول تب میتونید به لینک زیر مراجعه کنید

ممنون.
من ماژول تب رو دارم فقط مشکلی که هست اینه که میخوام توی تبام اونجوری بشه مثل اون تصویر سبزه که گذاشتم. سایتش جوملاست فقط نمیدونم از چه ماژولی استفاده کرده.
به نظرت با چه ماژولی میشه یه همچین فرمی رو طراحی کرد ؟

fantome10
03-07-2012, 06:13 AM
کسی نمیدونه چکار باید بکنم ؟ خواهشن کمکم کنید. :cry:

shmata
03-07-2012, 08:39 AM
کسی نمیدونه چکار باید بکنم ؟ خواهشن کمکم کنید. :cry:
این افزونه تجاری اسم اش Clan Roster که محصول شرکت Shape 5 است
لینک خرید این افزونه اینجاست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>