PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه تعیین سطح دسترسی یک مطلب برای یک یا چند کاربر

armin121
03-04-2012, 03:49 PM
دوستان
من دنبال افزونه ای می گردم که بتونم یک مطلب رو به یک کاربر اختصاص بدم
یعنی می خوام برای یک سایت آموزشگاه ازش استفاده کنم که هر دانش آموز با نام کاربری و کلمه عبور خودش بتونه به یک مطلب خاص دسترسی پیدا کنه. این مطلب شامل لیست نمرات و نام استاد همچنین مبلغ شهریه های پرداختی و ... خواهد بود. هیچ دانش اموزی به موارد ذکر شده دانش اموز دیگه دسترسی نداته باشه
خلاصه بگم: افزونه ای می خوام که کاربر A بتونه به مطلب A و کاربر B بتونه به مطلب B دسترسی داشته باشه و الی آخر
این مسئله خیلی برای من حیاتیه لطفا کمکم کنید
آیا rs member ship کاری که من می خوام رو انجام میده؟

mersad
03-04-2012, 08:40 PM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> MiO2k6MjtzOjU6ImFjbCdzIjt9

دوست عزیز پیشنهاد میکنم به جوملا 2.5 مهاجرت کنید !
این مورد به صورت دیفالت در جوملا 2.5 وجود داره

شاد و سلامت در پناه ایزد

armin121
03-06-2012, 09:57 AM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mio2k6mjtzoju6imfjbcdzijt9

دوست عزیز پیشنهاد میکنم به جوملا 2.5 مهاجرت کنید !
این مورد به صورت دیفالت در جوملا 2.5 وجود داره

شاد و سلامت در پناه ایزد

ممنونم مرصاد جان
فرض کنید من در جوملای 2.5 خودم 10 تا کاربر ثبت نام شده دارم (یعنی همشون در یک سطح دسترسی قرار دارند) حالا من می خوام 10 تا مطلب مختلف رو به این کاربرها اختصاص بدم. به صورتی که هر کاربر فقط یک مطلب رو ببینه و دسترسی به 9 مطلب دیگه که بقیه کاربرها اختصاص داده شدن نداشته باشه بصورت خلاصه:
کاربر a ............. مطلب a
کاربر b ............. مطلب b
کاربر c ............. مطلب c
و الی آخر
آیا جوملا 2.5 این کار رو انجام میده؟

mersad
03-06-2012, 11:43 AM
آموزش: تعیین سطوح دسترسی در جوملا 1.6 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DB%8C%D9%86_%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8%AD_%D8%AF%D8%B3 %D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88 %D9%85%D9%84%D8%A7_1.6)

شاد و سلامت در پناه ایزد