PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک و یا معرفی در مورد یک نوع قالب

onlinedays
03-04-2012, 05:12 PM
سلام دوستان
من یک قالب میخوام که یک منوی اصلی بالا داشته باشه و 2 تا پنل منوی مستقل در سمت راست و چپ سایت برای محصولات مختلف داشته باشه . همچنین دو زبانه باشه.
اگه چنین قالبی دوستان سراغ دارن لطفا به من معرفی کنن. اصلا چنین قالبی گیر میاد ؟ اگه نه برای پیاده کردن این 3 تا منوی مستقل چه پیشنهادی دارین؟
پیشاپیش از کمکتون سپاسگذارم و همچنین عذرخواهم اگر احیانا تاپیک تکراریه .

jalal_iranian
03-04-2012, 05:28 PM
با سلام

اکثریت قالبها این 3 بخشی که میخواهید رو دارن و برای اینکه در دوزبانه مشکلی نداشته باشید کافیه عبارت RTL Support را جستجو کنید.

چون قالب بیشتر سلیقه ای هستش، فکر میکنم اگه جستجو کنید بهتر به نتیجه برسید.

یا علی

onlinedays
03-04-2012, 05:59 PM
ممنون از راهنماییتون.
ولی مشکلی که هست در قالبهایی که من دیدم معمولا یک منوی کناری با منوی بالا گزینه هاشون یکیه. تاحالا هم خیلی گشتم ولی قالی پیدا نکردم که دو طرف منو داشته باشه

jalal_iranian
03-04-2012, 06:08 PM
میتونید قالبهای زیر رو بررسی کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پیشنهاد آخر اینکه از جوملا فارسی 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده کنید.

P30Yaran
03-04-2012, 06:18 PM
سلام
دوست عزیز همونطور که دوست خوبم آقا جلال گفتند اکثر قالب ها این قابلیت رو دارند !
من نمونه های زیادی دارم اما چون تجاری هستند نمی تونم بهتون لینک بدم
اما این قالب رایگان هست و برای جوملا 2.5 هم سازگار هست
دانلود و مشاهده دمو
البته شما می تونید قالب های تجاری رو خریداری کنید
اینم یه دمو از قالب های تجاری:
موفق باشید

onlinedays
03-04-2012, 06:27 PM
در ضمن میخوام موقعیت اسلاید شو هم داشته باشه

P30Yaran
03-04-2012, 07:03 PM
اگه دقت کرده باشید قالب دوم که تجاری بود اسلاید شو هم داشت !
باید در اینترنت جستجو کنید و قالب های خوب رو پیدا کنید
یا قالب های تجاری رو خریداری نمایید
موفق باشید

onlinedays
03-05-2012, 02:05 PM
میتونید قالبهای زیر رو بررسی کنید

پیشنهاد آخر اینکه از جوملا فارسی 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده کنید.

یکی دومی موقعیت هاش برام عالیه فقط رنگ بندیش یکم برام جالب نیست.بازم سراغ دارین تو این سبک؟

onlinedays
03-05-2012, 02:23 PM
اون قالب های تجاری سایت joomshaper رو چطوری میتونم گیر بیارم؟ پولی یا فری؟

onlinedays
03-05-2012, 03:13 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>این قالب لینک دانلودش خرابه .لینک درستشو ندارین؟

P30Yaran
03-05-2012, 03:26 PM
این قالب تجاری هست
قوانین انجمن رو مطالعه کنید!
از قرار دادن لینک دانلود قالب های تجاری در انجمن خودداری کنید!
(نه لینک دانلود قالب ها و افزونه ها ی تجاری در انجمن قرار داده میشه و نه پشتیبانی میشه چون خلاف قوانین هست)
موفق باشید

jalal_iranian
03-05-2012, 03:46 PM
تنها قالبهای با قابلیت RTL و رایگان جومشاپر همون دوتایی بودن که خدمتتون معرفی کردم و برای خرید قالبهای تجاری میتونید از طریق رنک بازار (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اقدام کنید.

onlinedays
03-05-2012, 04:07 PM
سپاس بیکران از راهنماییهاتون