PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه ماژولی مث این ماژول

mohamadiiiii
03-05-2012, 08:16 AM
سلام دوستان
من یه ماژولی مث این ماژول که تقریبا وسط این سایت هست ویه چیزی شبیه اسلاید شو هست میخوام <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) که نمیدونم اسمش چیه میخوام ممکنه کمکم کنید؟

shmata
03-05-2012, 08:27 AM
این افزونه دقیقا مشابه همونی که معرقی کردید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mohamadiiiii
03-06-2012, 04:38 AM
سلام ممنون
ولی من یه ماژولی میخواستم که رایگان باشه.ممکنه یکی رایگانش رو معرفی کنید؟

mersad
03-06-2012, 06:07 AM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> jEwOiJzbGlkZXNob3dzIjtpOjI7czoxMToic2xpZGVzaG93J3M iO2k6MztzOjExOiInc2xpZGVzaG93JyI7fQ%3D%3D

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

mohamadiiiii
03-06-2012, 01:30 PM
من این لینک رو رفتم ولی این اونی نبود که من میخواستم.اونی که من میخواستم مث ماژولی هست که تو سایت جومینا قرار دادند <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ممنون میشم کمکم کنید

mersad
03-06-2012, 03:50 PM
دروود

از JV Slideshow استفاده شده

شاد و سلامت در پناه ایزد