PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساختن سايت دو زبانه با دو فولدر جدا

mukhlesi
03-05-2012, 06:00 PM
سلام دوستان عزيز
من مي خواستم با روش که پايين مزکور است استفاده کنم، يک خورده رهنماي کنيد ممنون مي شوم

راه دیگه که استفاده میشه، نصب جوملا در دو فولدر بعنوان مثال en/ و fa/ هست اما خب دو جوملا از هم جدا هستند.

تصمیم در مورد اینکه از کدوم راه استفاده کنید به خود شما بستگی داره. بهتون پیشنهاد میکنم با کامپوننت مذکور کمی کار کنید سپس تصمیم گیری کنید.

یا علی

یا علی

اين پوست را اينجا مستقل بخا طر اين آوردم که اين پوست قديمي بود بنده حق جواب نداشتم ولي مي خواستم به همين دوست پيام خصوصي بفرسم آن هم اجازه نداشتم .. بهرحال ببخشيد.

jalal_iranian
03-05-2012, 06:51 PM
با سلام

پیشنهاد من اینکه جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) خود را به جوملا فارسی 2.5.1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ارتقا دهید. اگر راحتی ایجاد سایت چند زبانه در نسخه جدید جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)رو تجربه کنید زحمت ارتقا رو قبول میکنید.

نصب دو جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)هم کار شما رو بیشتر میکنه و هم امکانات شما رو بیشتر صرف میکنه.

اگر جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)خود را نیز ارتقا دهید مسلما از دیگر امکانات آن و مهم تر از همه پشتیبانی آن نیز بهره مند خواهید شد.

یا علی