توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوالي دارم
moeinmr
03-07-2012, 04:35 AM
دوستاي گل جوملايي خودم
اول از همه بايد بگم وقت همه شما بخير و خوشي
سوالي دارم كه ميدونم تكراريه اما من تازه كارم و اگه راهنمايي كنيد خيلي خوشحال ميشم;)
من از وردپرس استفاده كردم و خيلي خيلي خيلي راضيم:tired:
ولي:ghelgheli:يكي ميگه جوملا بهتره يكي ميگه وردپرس بهتره و ...
حالا شما كه همتون استادين و بزرگوار بهم بگيد آيا جوملا از وردپرس بهتره!!!
من ديروز جوملا رو گرفتم هنگ كردم بس كه سخته:np:
چطوري بايد كل جوملا رو ياد بگيرم
از شما متشكرم
hamidy
03-07-2012, 04:47 AM
سلام
این دو رو با هم مقایسه نکنید.
شما چه هدفی دارید؟
چه برنامه ای دارید؟
آیا ورد پرس نیازهای شما رو برآورده نمی کنه؟
به هر حال
می تونید کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید.
دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) حاوی مقالات و اموزش های مفیدی هست.
در پناه حق
moeinmr
03-07-2012, 05:06 AM
اول از همه بايد از آقاي حميدي بابت راهنماييشون تشكر كنم
من ميخوام يك سايت آموزشي بزنم يا شايد يك شبكه اجتماعي و دانلود كده و ...
يعني ميخوام سايتي بزنم همه جوره:sad:
حالا به نظر شما جوملا رو انتخاب كنم يا وردپرس رو!!!
در اصل ميخوام بدونم كدومشون كامل تره
moeinmr
03-07-2012, 05:09 AM
مامبو از جوملا فرق داره؟
مامبو چي هست:slap:
kianesfahan
03-07-2012, 05:22 AM
درود
اول از همه خاری برار ؟
دوست عزیز جوملا یک سایت حرفه ای به شما تحویل خواهد داد اما وردپرس یک بلاگ .
شاید وردپرس هم نیازهای شما را بر اورده کند .
جوملا بیش از 9000 افزونه مختلف دارد . و در همه ضمینه ها می تواند شما را یاری کند .
من چند تا از سایت هایی که با جوملا راه اندازی شده را بیان می کنم انتخاب جوملا و وردپرس با خود شما :
سایت سازمان ملل - سایت برج ایفل - سایت های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران - استانداری تهران و روابط عمومی وزارت دفاع - بخش انگلیسی سایت مقام معظم رهبری - سایت خیلی از شرکت های بزرگ .
موفق باشی
shmata
03-07-2012, 05:30 AM
مامبو از جوملا فرق داره؟
مامبو چي هست<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مامبو نسخه قدبمی و اولیه جوملا بوده که به مرور زمان تبدیل به جوملای امروزی شده.
moeinmr
03-07-2012, 05:30 AM
kianesfahan ته وسه ميرمه
داداش دستت درد نكنه يك لحظه به جوملا اميدوار شدم و حالم از وردپرس بهم خورد نميدونم چرا...
من با كتاب الكترونيكي جوملا و ... كاري ندارم
به زودي cd آموزشي كار با جوملا رو خريداري ميكنم
حالا موندم خيلي ها يعني تا اونجايي كه من ميدونم ميگن جوملا خيلي سخته و وقت تلف كنيه و ...
ميگن نسبت به وردپرس تو گوگل خيلي دير ايندكس ميشه
همينش فكرم رو مشغول كرده و دو دل هستم
محمد محسنی
03-07-2012, 05:36 AM
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) خوش آمدید
ميگن نسبت به وردپرس تو گوگل خيلي دير ايندكس ميشه
این حرف شما تقریبا درست است ولی در صورتی ...
اگر شما تمامی تنظیمات متا و تگ ها و سئو و ... را بدرستی انجام دهید تقریبا گام یکسانی با وردپرس در ایندکس بر خواهید داشت.
در هر صورت ورد پرس هم سیستم قدرتمندی می باشد ولی در جایگاه خودش ( وبلاگ نویسی)
ولی در صورتی که خواسته شما چیز دیگریست به شما جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را پیشنهاد میکنم.
موفق و پیروز باشید.
moeinmr
03-07-2012, 05:39 AM
درسته آقاي محسني عزيز وردپرس هر چي باشه وبلاگه ولي افزونه هايي كه داره اون رو به سايت تبديل كرده
البته به نظر من!!!
moeinmr
03-07-2012, 05:41 AM
هر چي باشه اين دوتا مديريت محتوا جزو دو مديريت محتوا بزرگ جهان هستند كه قضاوت بين اين دو آدم رو گيج ميكنه
moeinmr
03-07-2012, 05:43 AM
وب سايت جوملا خيلي خيلي قشنگ تر از وردپرسه:thanks:
hesamsh
03-07-2012, 06:03 AM
سلام وقت بخیر
عزیزان سایتی رو سراغ ندارید که سی دی یا کتاب اموزشی طراحی قالب جوملا بفروشه؟(سی دی یا کتابی میخوام که خودتون تاییدش کنید و ادمو سردر گم نکنه)
moeinmr
03-07-2012, 06:07 AM
حسام جان سلام:thanks:
سايتي كه جوملا بفروشه فراوونه داداش
ولي بايد بگردي من نميتونم بهت بگم از كجا بگيري ولي ميدونم چه سايتهايي دارن ولي خودم نگرفتم كه تاييدش كنم
kianesfahan
03-07-2012, 06:33 AM
دوست عزیز moeinmr (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) درسته کار کردن با وردپرس راحتره و زودتر اینکدس میشه چون وردپرس به شما وبلاگ میده نه سایت .
جوملا یک سایت به معنای واقعی به شما ارائه می دهد .
ایا از جوایز جوملا با خبر هستید ؟
دیسک های اموزش کار با جوملا خوب هستند اما کتاب جوملا نیز به صورت رایگان وجود دارد و خرید دیسک ها یک هزینه اضافی میباشد . بنده خودم ان دیسک ها را میفروشم .
اما اگر کمی با جوملا کار کنید و کتاب را مطالعه کنید و به هر مشکلی که برخورد کردید در انجمن سرچ کنید مطمن باشید قبلا دوستانی همین سوالات را در انجمن مطرح کردند و به نتیجه می رسید .
در ضمن اموزش طراحی قالب جوملا را بنده جایی ندیدم بفروشن .
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.