PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وارد قسمت مدیریت نمیشه ؟!

m.javadkh
03-07-2012, 08:16 AM
سلام.
وقتی میخوام وارد قسمت مدیریت بشم. یوزر و پسورد که میزنم بدون هیچ پیامه خطایی وارد مدیریت نمیشه؟ اما اگه یوزر و پسورد اشتباه وارد کنم پیغام خطا میده. تو دیتابیس هم رفتم چک کردم مشکلی نبود. به دیتا بیس هم وصل میشه چون آدرس سایت رو که میزنم و بعضاً css ها رو ادیت میکنم تعغیر رو تو قسمت عمومی میبینم....
خواهش میکنم راهنمایی کنین.

shmata
03-07-2012, 08:26 AM
این مشکل با هاست windows panel برای بنده چندین بار بوجود آمده که مجبور شدم از هاست cpanel استفاده کنم تا مشکلم برطرف شه.

m.javadkh
03-07-2012, 08:31 AM
هاست cpanel ؟؟ میشه راهنمایی کنین؟! من اطلاعاتم کمه

shmata
03-07-2012, 08:42 AM
این درسته که جوملا وابسته به هاست خاصی نیست و در تمام هاستهای ویندوزی و لینوکسی نصب میشه ولی تمام هاستهای که ادعا میکنند بدون کمترین مشکلی خدمات هاستینگ جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ارائه میدن از Cpanel استفاده کنند

m.javadkh
03-07-2012, 08:48 AM
دستت درد نکنه. یه سوال دیگه؟ درست فهمیدم باید cpanel رو دانلود و نصب کنم (تو ویندوز) و از این به بعد بجای wampserver از cpanel استفاده کنم ؟ یعنی همه طراحی هامو باید ازاول شروع کنم ؟ شرمنده که مبتدیانه میپرسم؟
پیشاپیش تشکر میکنم

kianesfahan
03-07-2012, 09:05 AM
نه دوست عزیز !!!

شما از wampserver استفاده می کنید ؟

از کجا می خواهید cpanel را دانلود کنید اخه ؟؟؟؟

دوست عزیزم shmata (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در مورد هاست گفتند نه مجازی سازی .

الان مشکل شما چی هست ؟

جوملا را روی سیستم خودتان نصب کرده اید یا هاست ؟

موفق باشید

m.javadkh
03-07-2012, 09:10 AM
سلام. بله من از wamp server استفاده میکنم جوملا 2.5.1 رو هم رو سیستم خودم نصب کردم. هنوز سایتم رو computer خودمه دارم قالب و منو و ... طراحی میکنم. در حین طراحی بودم که با این مشکل برخوردم.

kianesfahan
03-07-2012, 09:41 AM
درود

از طریق پایگاه داده خود پسورد را تغییر دهید و دوباره چک کنید .

موفق باشید

m.javadkh
03-07-2012, 10:59 AM
این کار رو کردم. باز نمیشه. ببین اگه یوزر یا پسورد اشتباه بزنم پیغام خطا میده اما وقتی یوزر و پسورد درست وارد میکنم هیچ پیغامی نمیده و تو همون صفحه میمونه؟ مرسی

m.javadkh
03-07-2012, 11:02 AM
رفتم تو پایگاه داده هم یه یوزر جدید ساختم... این بار باز که میخوام با این یوزر جدیده که تو db ساختم وارد بشم پیغام خطا میده؟ عجیبه ؟!

shmata
03-07-2012, 11:41 AM
رفتم تو پایگاه داده هم یه یوزر جدید ساختم... این بار باز که میخوام با این یوزر جدیده که تو db ساختم وارد بشم پیغام خطا میده؟ عجیبه ؟!
از تنظیمات php.ini
displaye_errorرا فعال کنید و پیغام خطا را در پست بنویسید .

m.javadkh
03-08-2012, 10:12 AM
بازم ممنون. این بار پیغام خطاش اینه
C:\Users\mother\Desktop\ax.jpg
lمیگه
تشخیص هویت ناموفق: curl isn't insalled

m.javadkh
03-08-2012, 11:34 AM
چرا مشکل من حل نمیشه :((

pouya_u
03-08-2012, 02:03 PM
دوست عزیز منم این مشکل رو پیدا کردم.هرکاریش کردم نشد.کلا سایت رو پاک کردم دوباره نصبش کردم.هیچ راهی پیدا نکردم.

m.javadkh
03-08-2012, 05:31 PM
درود. منم تا حتلا 2 بار پشته سره هم به این مشکل برخوردم.... میترسم بازم پیش بیاد. منم کلاً پاکش کردم و از اول شرو کردم.

behrah
03-09-2012, 09:50 AM
درسته منم این مشکلو دارم از لوکال استفاده میکنم واسه ورود به cpanel مشکلی ندارم اما واسه وارد شدن به بخش مدیریت جوملا ارور پایین رو میده چاره چیه ؟؟؟

JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد

لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم این دومین باره که اینطور شده :(

behrah
03-09-2012, 01:22 PM
درسته منم این مشکلو دارم از لوکال استفاده میکنم واسه ورود به cpanel مشکلی ندارم اما واسه وارد شدن به بخش مدیریت جوملا ارور پایین رو میده چاره چیه ؟؟؟

JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد

لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم این دومین باره که اینطور شده :(

اگه کسی پاسخی داره لطفا بگه من با پشتیبانی هاست هم تماس گرفتم اونا هم کاری نتونستن بکنن

m.javadkh
03-12-2012, 07:20 PM
من 2 بار این مشکل برام پیش اومد که در نهایت مجبور شدم از صفر شرو کنم

poonoodi
03-16-2012, 05:59 AM
سلام

برای اینکه دوباره با این مشکل روبرو نشید
1- نسخه ومپ سرور 2.0i استفاده کنید
2- مرتب پشتیبان بگیرید (تا درصورت نیاز استفاده بشه)
3- روی پروژه اصلی تمرین نکنید . یعنی وقتی میخوهید افزونه ای رو بررسی کنید (برای تمرین از جوملای صفر استفاده کنید)
4- همیشه از اخرین نسخه جوملای موجود استفاده کنید

موفق باشید