توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گزارش ساز
terminasiyan
03-07-2012, 04:38 PM
با سلام
یک ماژول یا کامپوننت واسه گزارش ساز بر اساس ***** کردن یه سری موضوعات معرفی کنین . خیلی کارم گیره , می خوام گزارشات مدیریتی تهیه کنم هم آماری هم بر اساس محتوا
shmata
03-07-2012, 07:10 PM
ابزار گزارش ساز جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این افزونه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> oicmVwb3J0aW5nIjtpOjI7czo2OiJyZXBvcnQiO2k6MztzOjc6 InJlcG9ydHMiO2k6NDtzOjg6InJlcG9ydGVkIjtpOjU7czoxMD oicmVwb3J0aW5ncyI7aTo2O3M6NzoiJ3JlcG9ydCI7fQ%3D%3D ) هم بررسی کنید.
terminasiyan
03-11-2012, 10:03 AM
با سلام
می خوام فارسی باشه و جوملا 1/5 رو هم ساپورت کنه
safajuy
03-11-2012, 10:10 PM
سلام
شما افزونه رو ببينيد. ترجمه ش كارخاصي نداره
جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كمتر از يك ماهه ديگه پشتيبانيش قطع خواهد شد. بهتره به جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مهاجرت كنيد تا از پشتيبانيش بهره ببريد
موفق باشيد
terminasiyan
04-04-2012, 04:21 AM
با سلام
من خودم به یه سری راه حلهایی رسیدم که اینجا مطرح می کنم شاید به درد کسی بخوره :
یکی از راه حلهایی که موجوده و درد سر خاصی هم نداره اینه که می شه با جی فرم فرمتون رو بسازین بعد با xform گزارشاتی که می خواهید رو ازش بگیرین در ضمن خروجی اکسل هم می ده و بسیار تمیز و بی درد سر هست . همچنین امکان ف ی ل ت ر کردن بر اساس فیلدهای مختلف رو به کاربر می ده و کاربر می تونه حتی sort رو هم انجام بده و خلاصه خیلی عالی هستش. تمامی اطلاعاتش هم توی دیتابیس ذخیره می شه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.