توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه جدید ماژول دکمه گوگل پلاس
pop123
03-09-2012, 05:59 PM
تقدیم به تمام اعضای محترم سایت جوملا فارسی
به در خواست یکی از دوستان نسخه جدید ماژول گوگل پلاس رو نوشتم
این ماژول نیازی به تعیین موقعیت ندارد و پایین سمت چپ سایت قرار می گیرد
تصویر ماژول
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سازگار با جوملا نسخه 2.5.2
لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
poonoodi
03-09-2012, 06:56 PM
سلام و تشکر
ظاهرا کار نمیکنه
(حداقل برای من که کار نکرد)
موفق باشید
pop123
03-09-2012, 07:00 PM
چند بار تست کردم مشکلی نداشت ؟ با مشکل خواصی مواجه شدید؟
poonoodi
03-09-2012, 07:22 PM
نصب و منتشر کردم ولی چیزی نشون داده نمیشه
حداقل یه قاب خالی که باید نشون داده بشه (مواقعی که دسترسی به گوگل محدود میشه)
pop123
03-09-2012, 07:31 PM
مجداد تست کردم تو این لینک می تونید ببینید لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
poonoodi
03-09-2012, 07:39 PM
لطفا پیام خصوصی که براتون فرستادم رو هم جواب بدین
با تشکر
ad110
03-14-2012, 05:49 AM
مجداد تست کردم تو این لینک می تونید ببینید لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سلام
تو سایت خودتونم چیزی نیست ک
pop123
03-14-2012, 08:21 AM
بله چون نیازی بهش نداشتم مازول رو حذف کردم .
safajuy
03-14-2012, 08:29 AM
سلام
ممنون از زحمتي كه كشيديد
اين ماژول بسيار شبيه به كدي هست كه در قالب پيش فرض جوملا 2.5 فارسي (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) گذاشتيم.
درسته؟
لطفاً منبع رو هم ذكر كنيد. حتي اگر همه بدونند!
ممنون
poonoodi
03-14-2012, 01:59 PM
سلام
تو سایت خودتونم چیزی نیست ک
این کد رو در فوتر قالبتون قرار بدین (فایل ایندکس)
<div style="border:1px solid #FF66CC; z-index: 500;color:#333;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;font-size:8pt;position:fixed;left:10px;bottom:10px;back ground-color:#FFE5F7;background-repeat:repeat; font-family:tahoma" dir="rtl">
برای حمایت از ما امتیاز دهید<br /><script src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" type="text/javascript" gapi_processed="true">
{lang: 'fa'}</script><g:plusone href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"></g:plusone></div>
به جای ادرس سایت جوملا فارسی ادرس سایت خودتون رو قرار بدین
mirzakhani
03-23-2012, 01:53 PM
<div style="border:1px solid #FF66CC; z-index: 500;color:#333;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;font-size:8pt;position:fixed;left:10px;bottom:10px;back ground-color:#FFE5F7;background-repeat:repeat; font-family:tahoma" dir="rtl">
برای حمایت از ما امتیاز دهید<br /><script src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" type="text/javascript" gapi_processed="true">
{lang: 'fa'}</script><g:plusone href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"></g:plusone></div>
با سلام
من می خوام این کد رو از سایتم حذف کنم، دقیقا باید کجا برم؟
قالب من امیرکبیر و ورژن 2.5 جوملا رو دارم
ممنون
shmata
03-23-2012, 06:28 PM
با سلام
من می خوام این کد رو از سایتم حذف کنم، دقیقا باید کجا برم؟
قالب من امیرکبیر و ورژن 2.5 جوملا رو دارم
ممنون
به آدرس
joomlaroot\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_footer .php و خط 17 تا 19 را حذف کنید.
mirzakhani
03-23-2012, 07:34 PM
به آدرس و خط 17 تا 19 را حذف کنید.
خیلی ممنون از راهنماییتون
اگه بخوام این قسمت به سایت خودم اختصاص پیدا کنه باید فقط آدرس سایتو تو اون دو تا خط عوض کنم؟
shmata
03-23-2012, 07:52 PM
خیلی ممنون از راهنماییتون
اگه بخوام این قسمت به سایت خودم اختصاص پیدا کنه باید فقط آدرس سایتو تو اون دو تا خط عوض کنم؟
بله دقیقا باید همین کارو انجام بدید.
pop123
04-02-2012, 06:29 PM
نسخه بهینه شده دکمه گوگل پلاس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تغییرات صورت گرفته در این نسخه عبارتند از :
1 . بهینه سازی بخش مدیریت با استفاده از جی کوئری
2. اضافه شدن تولتیپ
3.امکان تغییر رنگ پس زمینه
4. امکان تغییر متن داخل دکمه
5.امکان تغییر زبان دکمه
6.امکان تغییر رنگ متن داخل دکمه
7. امکان تغییر تصویر فلش بالای دکمه
8.امکان تنظیم فاصله تصویر فلش تا دکمه
لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ad110
05-03-2012, 07:33 AM
2. اضافه شدن تولتیپ
5.امکان تغییر زبان دکمه
اقا صفحه باز نمیشه
میشه یکی به صورت لینک مستقیم همینجا بزاره؟
safajuy
05-03-2012, 07:47 AM
سلام
لينك دانلود مشكلي نداره و ميشه دانلودكرد.
البته بايد تيك :
I know the risk and wish to download this file.
رو بزنيد و بعد دانلود كنيد
موفق باشيد
ad110
05-03-2012, 08:35 AM
سلام
لينك دانلود مشكلي نداره و ميشه دانلودكرد.
البته بايد تيك :
I know the risk and wish to download this file.
رو بزنيد و بعد دانلود كنيد
موفق باشيد
ممنون ... نصب شد کار میکنه
اما تمام منوهای سمت راست من اومدن پایین
چیکار کنم این دوباره اوکی بشه بره جای خودش؟
safajuy
05-03-2012, 09:29 AM
ممنون ... نصب شد کار میکنه
اما تمام منوهای سمت راست من اومدن پایین
چیکار کنم این دوباره اوکی بشه بره جای خودش؟
آدرس سايتتون رو قرار بديد
ad110
05-03-2012, 10:40 AM
خدمت شما
خبرنگار سرخ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ad110
05-03-2012, 10:47 AM
خدمت شما
خبرنگار سرخ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یه کم باهاش کل کل کردم
موقعیتش رو تغییر دادم ظاهرا ک درست شده حالا باید دید در هنگام کار چجوریه
قبلا موقعیت رو گزاشته بودم روی left و منوی چپ
الان عوض کردم موقعیتو
ببینید درسته؟
safajuy
05-03-2012, 11:32 AM
اين ماژوا نبايد توي موقعيتي قرار بگيره.
فيلد موقعيت رو يك آدرس بديد كه براي اين تمپليتتون نباشه.
فرضاً ار قالب atomic يك موقعيت بهش بديد
موفق باشيد
ad110
05-03-2012, 11:44 AM
اين ماژوا نبايد توي موقعيتي قرار بگيره.
فيلد موقعيت رو يك آدرس بديد كه براي اين تمپليتتون نباشه.
فرضاً ار قالب atomic يك موقعيت بهش بديد
موفق باشيد
همین فوتر رو انتخاب کردم اما از یک قالب دیگه
دسترسی بدم شما چک میکنید ک کارم درست هست یا خیر؟
mirzakhani
05-03-2012, 07:16 PM
2. اضافه شدن تولتیپ
5.امکان تغییر زبان دکمه
با تشکر از شما
فقط یه مشکل داره
وقتی عکس بالای کادرو بر می داری (تصویر فلش) جاش می مونه یعنی مشخصه که اینجا جای عکسی هست ولی شما یا آدرسو اشتباه دادی یا عکس نداره (دقیقا مثل وقتی که عکسی روی وب لود نمی شه)
بازم ممنون
راستی اگه بخوام تو ورژن قبلی ماژولی که گذاشته بودید دستکاری کنم کداش تو چه فایلی ذخیره می شه؟
mirzakhani
05-03-2012, 07:17 PM
تقدیم به تمام اعضای محترم سایت جوملا فارسی
به در خواست یکی از دوستان نسخه جدید ماژول گوگل پلاس رو نوشتم
این ماژول نیازی به تعیین موقعیت ندارد و پایین سمت چپ سایت قرار می گیرد
تصویر ماژول
سازگار با جوملا نسخه 2.5.2
با تشکر
کدش تو چه فایلی ذخیره می شه؟
ad110
05-04-2012, 04:03 PM
با تشکر
کدش تو چه فایلی ذخیره می شه؟
مگه کدشم باید دستکاری کرد؟
ad110
05-04-2012, 04:16 PM
ببخشید من اینو تازه فهمیدم ک........
وقتیاز وی پی ان استفاده نمیکنم این دکمه گوگل پلاس درست لود نمیشه ببینید سایت منو الان
قسمت امتیاز دهیش نمیاد
leksoz
05-19-2012, 11:12 PM
سلام این افزونه واسه 1.5 نمیشه استفاده کرد؟کسی واسه نسخه 1.5 جوملا داره این افزونه رو؟
safajuy
05-20-2012, 07:00 AM
براي 1.5 بايد index.php رو باز كنيد. و كد مربوط به 1+ رو توي اون قرار بديد.
نمونه ي كد توي قالب پيش فرض جوملا 2.5 هست
البته توي انجمن درموردش بحث شده قبلاً و با كمي جستجو مي تونيد پيداش كنيد
موفق باشيد
poonoodi
05-20-2012, 07:27 PM
دوستان استفاده از کد یا مازول فوق رو توصیه نمیکنم
من مدتی داشتم و پاک کردم
و الان از پلاگین گوگل پلاس استفاده میکنم که روی مطالب ظاهر میشه وکاربر میتونه مطلب رو +1 کنه
این پلاگین رو هم از jed گرفتم و کارش خوبه
اما دلایلی که کد فوق رو از ایندکس قالب ام پاک کردم :
1- باعث کندی بازشدن صفحه اول سایت میشد
2- وقتی تو صفحه ای بر روی این +1 کلیک میکردی بجای اینکه مطلب مورد نمایش در اون صفحه در گوگل پلاس اشتراک گذاشته بشه . صفحه اول سایت اشتراک میشد
shafiei
10-17-2012, 06:41 PM
من از قالب پیش فرض جوملا استفاده میکنم و با همین کد ولی دکمه گوگل نمایش داده نمیشه. علتش چیه و چیکار باید بکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
matensarvari
03-07-2013, 01:01 PM
باسلام دوستان من ماژول دکمه ګوګل رو دانلود کردم من میخواهم یه عکس بدهم مثل این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وعکس بیدون زمینه باشد من هر کاری میکونم دوباره با زمینه عکس نشون میدهد مثل این عکس<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> راه حل برام نشون بدهید درفتوشاپ بیدون زمینه درست کردم وبا فرمت فینګ ذخیره کردم هم همین جوری هسته ؟
thekoroush
04-25-2013, 10:48 AM
برای این ماژول باید حتما موقعیت تعیین کنید . بدون ارجاع موقعیت چیزی نمایش نمیده . من در فوتر موقعیتش و قرار دادم و به خوبی کار کرد . دستتون درد نکنه .
mortexa
05-03-2013, 03:42 PM
باسلام دوستان من ماژول دکمه ګوګل رو دانلود کردم من میخواهم یه عکس بدهم مثل این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وعکس بیدون زمینه باشد من هر کاری میکونم دوباره با زمینه عکس نشون میدهد مثل این عکس<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> راه حل برام نشون بدهید درفتوشاپ بیدون زمینه درست کردم وبا فرمت فینګ ذخیره کردم هم همین جوری هسته ؟
دوست عزیز شما باید در فتوشاپ پس زمینه رو حذف و تصویر رو بصورت png ذخیره کنید.
arian77
06-09-2013, 01:46 PM
png با اینترنت اکسپلورر سازگار نیست
poonoodi
06-09-2013, 08:21 PM
من از قالب پیش فرض جوملا استفاده میکنم و با همین کد ولی دکمه گوگل نمایش داده نمیشه. علتش چیه و چیکار باید بکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
این مشکل میتونه مربوط به قطع بودن سرویس گوگل پلاس باشه
و موقتی باشه و بعدا که سرویس فوق فعال شد مشکل خودبخود حل بشه
البته سرویس گوگل پلاس خیلی وقته که دچار مشکل شده و متاسفانه امکان فعالیت محدود شده است
لذا گذاشتن این دکمه بیشتر باعث کندی و دیر باز شدن سایت میشه و مثل گذشته تاثیر مثبت نداره
10097
06-11-2013, 04:11 PM
پی ان جی 24 گرفتی ؟ یا 8 ؟ :دی =))
payamnour
06-13-2013, 03:37 PM
دوست عزیز برای اینکار شما از دو دایو تو در تو باید استفاده کنید بهتر بود آدرس سایتتون رو بدین تا راهنمایی کنم ولی در کل اگر بخواین چنین حالتی درست کنین باید این طریق رو اجرا کنید
برای درج در قالب از کد html زیر استفاده کنید
کد HTML:
<div class="plusbg1">
<div class="plusbg2">محل قرار گیری کد پلاس وان گوگل</div>
</div>
بعد به فایل css قالب برین و این کد ها رو اعمال کنید
کد:
.plusbg1{
background:url(ادرس تصویر فلش) no-repeat center;
height:150px;
width:150px;
position:fixed;
left:15px;
bottom:15px;
}
.plusbg2{
position:absolute;
width:100%;
height:50px;
background:#کد هکس زمینه دلخواهتون;
bottom:0px;
}
البته این یک مثال هست و چیزی بیشتر نیست آدرس سایتتون رو بدین بهتر می تونم راهنمایی کنم
مهدی.
08-03-2013, 03:03 PM
تصاویر png رو هر مرورگری توانایی خوندنشو نداره
سلام سایپا!
کی گفته !؟
png رو همه مرورگرها ساپورت میکنن! فقط آی ای 6 و یکسری مرورگر خیلی قدیمی که برای ویندوز 98 آماده شده بودن png 24 رو ساپورت نمیکنن و اونا هم png 8 رو ساپورت میکنن !!!
من الله توفیق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.