توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا در مرحله 4 با نرم افزار xampp
morefy01
03-09-2012, 08:06 PM
من بلاخره تونستم جوملا رو نصب کنم اما تو مرحله 4 این خطا رو نشون داد بگین چیکار کنم؟ لطفا نگین از نرم افزار دیگه ای استفاده کن فقط تو همین نرم افزار کمک کنین
مشكلي در ارتباط به پایگاه داده وجود دارد. پيام خطا نشان ميدهد كه : Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
firoozmandan
03-09-2012, 08:35 PM
سلام
- لطفا هر موضوع را تنها در یک تاپیک مطرح کنید
- مشکل شما ممکن نبودن اتصال به دیتابیس است. این مورد ممکن است از نام کاربری اشتباه / پسورد اشتباه / فعال نبودن دیتابیس و ... ناشی شود
لذا برای حل مشکل خواهش میکنیم آموزش زیر را ببینید و طبق آن مرحله به مرحله پیش روید :
فیلم فارسی نصب جوملا بر روی هاست و لوکال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
البته پیشنهاد ما استفاده از جوملا 2.5 است نه 1.5 چرا که بزودی پشتیبانی از 1.5 متوقف خواهد شد
یا علی
P30Yaran
03-09-2012, 08:36 PM
سلام
دوست عزیز مشکلتون اینکه که اطلاعات دیتابیس رو صحیح وارد نمی کنند !
طبق فیلم آموزشی که در بخش امضای من هست عملیات ساخت دیتابیس و نصب جوملا رو انجام بدید اگه مشکلی داشتید بگید تا کمکتون کنم
======
پست بنده تقریبا همزمان با ارسال مدیر محترم انجمن جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جناب آقای فیروزمندان رخ داده است !
لطفا مدیران محترم پست بنده را حذف کنند
موفق و پیروز باشید
morefy01
03-10-2012, 03:12 AM
به پپیر به پیغمبر قسم عین اون چیزی که تو فیلم هست عمل میکنم
shmata
03-10-2012, 05:13 AM
لطفا مقاله چگونه مشکل Unable to connect to the database (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C_Unable_to_Connect_to_the_Dat abase&redirect=no) را حل کنیم را مطالعه بفرمایید
morefy01
03-10-2012, 07:42 AM
خیلی ممنون بیخیال 1.5 شدم 2.5.2رو نصب کردم با موفقیت نصب شد از همتون ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.