توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب فایل از روی مسیر پوشه
behrah
03-10-2012, 06:11 AM
من یه فایل رو میخوام روی قالب نصب کنم و چون حجم بالایی داره اول توی فایل منیجر آپلود کردم تا با دادن مسیر نصب حداقل اینطوری نصب بشه اما اروری که توی عکس زیر میبینید رو دارم چاره چیه ؟؟؟ حالا سوال من اینم هست که چرا فایل هایی که کمی سنگینترن از طریق مدیریت افزونه نصب نمیشن و بعد کلی تلاش و صبر صفحه رفرش میشه فقط !!! راهنمایی کنید چطوری نصب کنم چنین فایلی رو اینجا الان یه ارور داده که فایل نصبی نیست درصورتی که من به فایل دست نزدم و از سایت معتبری گرفتم آیا این احتمال هست که برای نصب از روی پوشه حتما باید ابتدا در فایل منیجر اون رو در مسیر خاصی آپلود کرد ؟ یا هر پوشه ای باشه فرق نداره ؟<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
P30Yaran
03-10-2012, 06:45 AM
سلام
این افزونه (یا بسته ای که میخواید نصب کنید) با جوملا 2.5 سازگار هست!؟!
فایل باید مشخصات زیر رو داشته باشه!
1- فایل فشرده شده و با پسوند zip باشه!
2- فایل باید در روت zip شده باشه یعنی فایلها رو توی یه پوشه نریزید و سپس فشده کنید!
3- وقتی موارد بالا صحیح باشه چک کنید فایل سازگار با نسخه جوملای شما هست یا خیر ! (xml رو باز کنید خط 3-4 نوشته Version= 2.5 یا هر ورژنی که باشه:D)
موفق باشید
behrah
03-10-2012, 08:33 AM
آره کاملا مطمئنم که از نظر ورژن و روت زیپ و موارد اینچنینی مشکلی نیست توی این شک ندارم اما همونطور که توی تصویر هم نشون داده ارور اینه ؟
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمیباشد
حالا من نمیدونم این XML چیه ؟!!! حالا که موجود نیست چی باید بشه؟!!
اینم یه اسکرین شات از فایلی که میخوام آپلود کنم یعنی همون فایل زیپه !! :: لینک عکس بزرگ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
P30Yaran
03-10-2012, 08:54 AM
سلام
دوست عزیز این که بسته نصب جوملا 2.5 هست به همراه قالب و افزونه هاش ! شما نمیتونید این رو بر روی جوملا نصب کنید این خودش یه جوملای جداگونه سهت:D
شما 2 راه دارید !
1- کل فایل ها رو از طریق filemanager در بخش مدیریت cpanle فایلها رو اکسترکت کنید و جوملا رو از اول نصب کنید!
2- پوشه قالب رو از فایل بالا به آدرس ( فایل زیپ - پوشه templates/jact_raste_j25 ) رو از حالت فشرده خارج کنید و به تنهایی فشرده سازی کنید و بر روی جوملای خودتون نصب کنید (با این کار ماژولها و ... رو باید دوباره تنظیم کنید روی سایتتون)
امیدوارم متظورم رو متوجه شده باشید
موفق باشید
behrah
03-10-2012, 09:08 AM
بله ممنون کاملا متوجه شدم خیلی خیلی ممنونم
اما اگه الان من این جوملا رو نصب کنم دیگه فارسی نیست ؟ اگه آره راهی هست که جوملای نصب شده ی انگلیسی رو فارسی کرد بدون تکرار نصب ؟
P30Yaran
03-12-2012, 11:25 AM
سلام
بله در انجمن جستجو کنید فایل بسته فارسی ساز جوملا فارسی وجود داره!
اون رو دانلود کنید و از بخش نصب و حذف اون رو نصب کنید سپس به مدیریت زبان برید و فعالش کنید
موفق باشید
dr.jahangard
04-03-2012, 04:41 AM
سلام من هم یک افزونه دارم که از طریق ( بارگذاری بسته فایل نصبی ) نصب نمی شه به خاطر حجم زیاد و می خوام از طریق ( نصب از پوشه ) نصب کنم ولی این پیغام رو می ده ( JInstaller: :نصب: فایل /home/u402321873/public_html/tmp/install_4f79f192d7404/admin/index.html موجود نیست ) آدرس دهی باید چطوری باشه ؟
ممنون می شم کمکم کنین !:rose:
dr.jahangard
04-08-2012, 07:53 PM
سلام به تمام دوستان
اگه ممکنه و کسی بلده به این سوالم پاسخ بده
shmata
04-09-2012, 04:23 AM
سلام من هم یک افزونه دارم که از طریق ( بارگذاری بسته فایل نصبی ) نصب نمی شه به خاطر حجم زیاد و می خوام از طریق ( نصب از پوشه ) نصب کنم ولی این پیغام رو می ده ( JInstaller: :نصب: فایل /home/u402321873/public_html/tmp/install_4f79f192d7404/admin/index.html موجود نیست ) آدرس دهی باید چطوری باشه ؟
ممنون می شم کمکم کنین !:rose:
اگر اقدام به نصب دستی افزونه میکنید باید این موارد را بررسی کنید :
1. source مورد نظر را در پوشه مناسب (اگر ماژول است در پوشه Modules و ...) آپلود کنید
2. Database مورد نیاز آن افزونه را در Db ایمپورت کنید
3. لینک آنرا به منوهای admin اضافه کنید( در صورت لزوم )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.